19 Απριλίου 2024 / 10:17 πμ
19 Απριλίου 2024 / 10:17 πμ

Πρώτη φορά στην ιστορία της ΝΔ, το επίσημο κόμμα αδειάζει τον αντιπρόεδρό του!!!

από fimotro

Ψάξαμε στην πρόσφατη αλλά και την παλαιότερη ιστορία της ΝΔ και πραγματικά ουδέποτε στο παρελθόν έχει ξανασυμβεί αυτό που συνέβη σήμερα. Να αδειάσει η ΝΔ τον αντιπρόεδρό της με επίσημη θέση του κόμματος δια του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ! Η αποδοκιμασία των όσων υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης καθολική από τον Γ. Κουμουτσάκο. «Ήταν μια λάθος δήλωση» αυτή του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη για την Αριστερά, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος. Παράλληλα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι επιλέγει την πόλωση και τον διχασμό, διότι είναι η μόνη οδός διαφυγής που έχει, μπροστά στα μεγάλα αδιέξοδα. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να απευθυνθεί η ΝΔ σε δυνάμεις της κεντροαριστεράς μετά τις εκλογές, είπε ότι κακώς δεν είχε ρυθμιστεί το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και επέμεινε στην πρόταση για απόσυρση του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες ανεξάρτητα από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9FM, ο Γ. Κουμουτσάκος είπε: «Προφανώς ήταν μια λάθος δήλωση. Γι’ αυτό και ο κ. Γεωργιάδης την ανασκεύασε χθες στη Βουλή. Από εκεί και πέρα όμως πάμε στην πολιτική ουσία του θέματος. Η θέση του κόμματος εκφράζεται από τον πρόεδρό του και χθες, επισκεπτόμενος την Ελευσίνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε και σχεδόν είναι τα λόγια του ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ Δεξιάς, Κέντρου και Αριστεράς, αλλά μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας από τη μία πλευρά και λαϊκισμού και ψέματος από την άλλη».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Να λοιπόν το στίγμα, το ιδεολογικό, αλλά και αυτό το ιδεολογικό στίγμα που εξέπεμψε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε να επιβεβαιώσει αυτά που λέει η ιδρυτική μας διακήρυξη, όπως την κληροδότησε στις επόμενες γενεές νεοδημοκρατών ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, όπου λέει ότι η ΝΔ υπηρετεί πάντα τα αληθινά συμφέροντα του έθνους που βρίσκονται πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου, της Αριστεράς. Θυμίζω άλλωστε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής σε μια ιστορική απόφαση νομιμοποίησε τη δράση του Κομμουνιστικού Κόμματος. Αυτή είναι η ιδεολογική φυσιογνωμία της ΝΔ και σας εξήγησα ότι οι δηλώσεις Γεωργιάδη ήταν μια λάθος δήλωση, γι’ αυτό άλλωστε ο ίδιος ανασκεύασε μέσα στο Κοινοβούλιο».

Σ.Σ. Fimotro : κανονικά θα έπρεπε να διαγραφεί με συνοπτικές διαδικασίες ο Άδωνις Γεωργιάδης για το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που εκπροσωπεί και υποστηρίζει. Το εντυπωσιακό; Ότι αντί να ζητήσει συγγνώμη ή να πει ότι δεν εννοούσε κάτι τέτοιο, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ τους έβγαλε όλους τρελλούς ενώ είχαν καταγραφεί όλα όσα είπε σε βίντεο! Μέχρι και οι παρουσιαστές της εκπομπής που είναι αντίθετοι σε πολλά σημεία με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν από τα ρούχα τους με  αυτά που τους έλεγε ο Γεωργιάδης! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πολλά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα