19 Απριλίου 2024 / 4:08 μμ
19 Απριλίου 2024 / 4:08 μμ

Οι συνάδελφοί του αποχαιρετούν τον Νίκο Τσίτσα

από fimotro

Η κηδεία του Νίκου Τσίτσα θα γίνει την Δευτέρα, 29 Ιανουρίου, στις 3 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.

Δείτε πως τον αποχαιρέτησαν οι συνάδελφοι του στο thetoc.gr

«Καμιά φορά τα λόγια βγαίνουν δύσκολα όταν πρέπει να αποχαιρετήσεις έναν συνάδελφο. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο συνάδελφος ήταν πάνω από όλα ένας σπουδαίος άνθρωπος. «Η Ζωή μου (η γυναίκα του), η κόρη μου και η δουλειά μου». Αυτή ήταν η πυξίδα στη σύντομη ζωή του Νίκου Τσίτσα που έφυγε τόσο νωρίς, στα 47 του χρόνια.

«Είμαι ένας υπερήφανος χαζομπαμπάς μιας υπέροχης κόρης, προσπαθώ να είμαι καλός σύζυγος μίας- επίσης- υπέροχης γυναίκας και μητέρας και παλεύω καθημερινά να γίνομαι καλύτερος δημοσιογράφος γιατί αυτή είναι η δουλειά μου, την οποία αγαπώ πολύ». Έτσι αυτοχαρακτηριζόταν ο Νίκος.

Ο Νίκος μπήκε στην δημοσιογραφική οικογένεια από νωρίς, «είχα ακόμη μαλλιά» έλεγε ο ίδιος χαμογελώντας, αυτό το χαμόγελο που φύλαγε πάντα για τους συναδέλφους του και τους φίλους του ακόμη και όταν έδινε την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του, ακόμα και τις τελευταίες μέρες πριν μας πει το γεια…

Στην οικογένεια του TheTOC μπήκε από την πρώτη στιγμή που δημιουργούσαμε το site. Ο ενθουσιασμός του μεγάλος, όπως όλων μας και όλα τα χρόνια που ακολούθησαν είχε πάντα την αγωνία της είδησης, να φέρει πρώτος το ρεπορτάζ, να στείλει πρώτος το καλογραμμένο κείμενο. 

Πολιτικός συντάκτης χρόνια αλλά και στο ρεπορτάζ των υπουργείων Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Εσωτερικών και Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο Νίκος Τσίπσας εργάστηκε στο Εθνος και κατόπιν στη Δημοκρατία.

Για τον Νίκο, η δημοσιογραφία δεν ήταν επάγγελμα, ήταν το πάθος του, η ζωή του. Οι συνάδελφοί του ήταν η δεύτερη οικογένειά του.

Μαζί μας μοιράστηκε τις χαρές του γάμου και της γέννησης της λίγων μηνών κόρης που αφήνει πίσω του.

Μαζί μας μοιράστηκε την αγωνία της αρρώστιας αλλά και την δύναμη της ψυχής του. «Θα το νικήσεις Νίκο» του λέγαμε. «Ναι πρέπει για τη Ζωή μου, και την κόρη μου» έλεγε.

Σήμερα, σου λέμε το αντίο και οι λέξεις βγαίνουν αργά και βασανιστικά.

Εσύ όμως δεν ήθελες δάκρυα, μόνο χαμόγελα σαν τα δικά σου που σκόρπιζες ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές.

Εμείς, όλοι οι συνάδελφοί σου στο TheTOC σε αποχαιρετούμε.

Θα είμαστε πάντα δίπλα στη Ζωή σου και την κόρη σου.

Αντίο Νίκο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα