20 Απριλίου 2024 / 6:28 πμ
20 Απριλίου 2024 / 6:28 πμ

Τώρα χάνει και από ομάδες χωρίς… προπονητή!!!

από fimotro

Αφού τον κρατάνε οι Αγγελόπουλοι να μην διαμαρτύρονται καθόλου για την άθλια εικόνα που έδειξε και πάλι η ομάδα. Ο Σφαιρόπουλος κατάφερε πάλι το απίστευτο. Να παίζει ξανά στο τέλος με μοναδική επιλογή τον 36χρονο Σπανούλη, να χάσει από ένα φιλικό σωματείο όπως ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος μάλιστα δεν είχε λόγω αποβολής τον βασικό του προπονητή που με τεχνικές ποινές αποβλήθηκε από τον πάγκο!!! Τι άλλο θα δούμε με αυτόν τον ανεκδιήγητο προπονητή που κυριολεκτικά έχει γελοιοποιήσει τον Ολυμπιακό αλλά και το άθλημα του μπάσκετ γενικότερα. Η ξεφτίλα της ξεφτίλας η ήττα με 11 πόντους 89-78) από τον Ερυθρό Αστέρα που διέσυρε χωρίς… προπονητή τον άσχετο Σφαιρόπουλο. Για την ιστορία ο τραγικός Ολυμπιακός του Σφαιρόπουλου δέχτηκε 32 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο βάζοντας μόλις 15!!! Παγκόσμιο… ρεκόρ και αυτή η επίδοσή του. Ντροπή. Οι ερυθρόλευκοι ανέτρεψαν προσωρινά την κατάσταση στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά υπέστησαν νέα καθίζηση λόγω των άχρηστων επιλογών του Σφαιρόπουλου και του Σπανούλη που έκαψε την ομάδα στο τέλος και ηττήθηκαν για τέταρτη σερί φορά εκτός έδρας, 89-78 από τον Ερ. Αστέρα. Εάν τον κρατήσουν και στο επόμενο παιχνίδι οι Αγγελόπουλοι στο τέλος θα πηγαίνουν στο γήπεδο μόνο αυτοί με τον… Σκινδήλια!

Σ.Σ. Fimotro: Το αξιοπερίεργο με τον πραγματικά ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ Σφαιρόπουλο είναι πως δεν κατάλαβε ότι το μόνο δεκάλεπτο που έπαιξε μπάσκετ ο Ολυμπιακός ήταν χωρίς τον Σπανούλη. Στο τρίτο δεκάλεπτο, που γύρισε τη διαφορά και προηγήθηκε με 7 πόντους κυρίως με τον Στρέλνιεκς και τον Ουίλτζερ. Κι όμως ο Σφαιρόπουλος όχι μόνο έβαλε στο τελευταίο δεκάλεπτο τον Σπανούλη αλλά του είπε να πάρει ΟΛΕΣ τις τελευταίες επιθέσεις!!! Για γέλια και για κλάματα η κατάσταση με αυτόν τον προπονητή που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί ούτε την απουσία των δυο καλύτερων αντίπαλων παικτών. Του Άντιτς και του Φελντέιν.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 43-34, 57-63, 89-78

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα