28 Μαρτίου 2024 / 4:02 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 4:02 μμ

Μπλόκα σε όλη την Ελλάδα στήνουν οι αγρότες – Ο χάρτης των κινητοποιήσων (βίντεο)

από fimotro

Μπλόκα σε όλη την Ελλάδα στήνουν οι αγρότες.  Από τη Φλώρινα έως την Κρήτη “ζεσταίνουν” τα τρακτέρ τους και δηλώνουν έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις.

Τα τρακτέρ θα παραταχθούν σε 14 σημεία της χώρας. Η αρχή έγινε από την Καρδίτσα, με περίπου 300 αγροτικά μηχανήματα βγήκαν στον οδικό άξονα Κεντρικής Ελλάδας στο ύψος του Δέλτα.

Οι αγρότες του Βόλου συνεδριάζουν για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, έχοντας ως στόχο τον κόμβο του Αερινού.

Μπλόκα θα στηθούν την Τετάρτη και στην Κρήτη, με τους αγρότες του Ηρακλείου να στήνουν τα μπλόκα τους στην Πραιτώρια.

Την Πέμπτη θα στηθούν μπλόκα τον Κόμβο του Πλατύκαμπου, στη Λάρισα και στον Κόμβο της Κουλούρας, στην Ημαθία. Τα τρακτέρ τους θα παρατάξουν και οι αγρότες της Μεσσηνίας, στον κόμβο της Μεσσήνης.

Την Παρασκευή θα πάρει σειρά η Ήπειρος, με τους αγρότες της Άρτας και της Πρέβεζας να στήνουν τα μπλόκα τους στη γέφυρα της Άρτας.

Το Σάββατο, οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας θα παραταχθούν στους κόμβους Συκιάς και Ερμίτσας, ενώ την Κυριακή θα παραταχθούν τρακτέρ στη γάφυρα Αγραφιώτη στην Ευρυτανία και στη γέφυρα Σερβίων στην Κοζάνη.

Τη Δευτέρα θα παραταχθούν τρακτέρ στην Φλώρινα και σε δύο σημεία στη Φθιώτιδα, στους κόμβους Ανθίλης και Δομοκού.

Δείτε το βίντεο από το κεντρίκό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα