26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Από τα απίστευτα που συμβαίνουν στην ΕΡΓΟΣΕ!

από fimotro

Αγαπητό Fimotro,

Έχουμε δει πολλά περίεργα να διαδραματίζονται στον χώρο των εταιριών του Δημοσίου.Αλλά αυτό είναι πραγματικά απίστευτο σε σύλληψη και εφαρμογή!!

Το Δ.Σ των εργαζομένων της ΕΡΓΟΣΕ με πρωτοφανή επιμονή και μηχανορραφία κατάφερε με τη διαδικασία διαδοχικών συνεδριάσεων της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων να περιλάβει στο σχέδιο της Συλλογικής Σύμβασης, που θα προτείνει στη Διοίκηση (!!!), τον τρόπο με τον οποίο η Διοίκηση θα προβεί σε απολύσεις για οικονομικούς λόγους!!!!!

Το συγκεκριμένο άρθρο είχε καταψηφιστεί στην αρχική Γενική Συνέλευση των εργαζομένων αλλά το Δ.Σ (των εργαζομένων) το επαναφέρε προς ψήφιση. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι το εν λόγω άρθρο στηρίχτηκε με θέρμη από τον Εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ της εταιρίας (τον γνωστό συνδικαλιστή που διαθέτει ελληνικές και αλλοδαπές εταιρίες για τις δουλειές του σε έργα που εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε.) αλλά και από μέλος του Δ.Σ των εργαζομένων αλλά και του ΠΑΜΕ (ο οποίος πρόσφατα προήχθει από Βοηθός Επιβλέποντα σε Διευθυντή!!!)

Προφανώς όλα αυτά σε αργαστή συνεργασία με τη Διοίκηση και ιδιαίτερα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε., ο οποίος έχει και δικά του (και του κουμπάρου του Υπουργού) σχέδια για το μέλλον της εταιρίας και τους εργαζόμενους. Πάντως του βγάζουμε το καπέλο. Μπορεί στο θέμα παραγωγής έργων, μελετών και απορροφήσεων η εταιρία να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο αλλά σε θέματα τακτικής, μηχανορραφίας και υπόγειων συμφωνιών είναι πρώτος!! Απομένει να δούμε και τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της εταιρίας (πρώην συνδικαλιστής του υπουργείου και προστάτης των συμφερόντων των εργαζομένων!!) Ελπίζω και οι εργαζόμενοι κάποτε να αντιληφθούν πρόσωπα και πράγματα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα