28 Μαρτίου 2024 / 12:13 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 12:13 μμ

Θα μας σώσει κι’ αυτός!…

από fimotro

Μακάρι ο άνθρωπος να τα πάει καλά, αλλά το παρελθόν της ΟΝΝΕΔ δεν συνηγορεί υπέρ του! Συνάντηση στα γραφεία του κόμματος είχαν σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος. Ο Κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον νέο πρόεδρο για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα.

«Μόλις συναντήθηκα με τον Κώστα Δέρβο που εξελέγη χθες πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας. Όπως είπε και στην ομιλία του ο Κώστας, έχει έρθει η ώρα να σηκώσουν οι νέοι τα μάτια από την οθόνη του κινητού και να κοιτάξουν μπροστά.

Θα είμαι δίπλα στη νέα γενιά και δεσμεύομαι να δώσω χώρο και ευκαιρίες στα νέα στελέχη!», ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Σ.Σ. Fimotro : ο Μητσοτάκης μας υπόσχεται ότι θα κυβερνήσει με στελέχη της αγοράς. Ελπίζουμε ότι  αυτά τα παιδιά του κομματικού σωλήνα δεν θα τα αξιοποιήσει κυβερνητικά. Γιατί εάν το κάνει και αυτό θα πρέπει να… αυτοκτονήσουμε ομαδικά!..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα