19 Απριλίου 2024 / 1:46 μμ
19 Απριλίου 2024 / 1:46 μμ

Με αυτόν τον… πιτσαδόρο που κάνει τον προπονητή θέλει ο ΠΑΟ να πάρει πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό!!!

από fimotro

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα με τον αστείο Παναθηναϊκό!!!

Είναι δυνατόν με αυτή την ομάδα και με έναν προπονητή που η μόνη του δουλειά στην Ελλάδα θα έπρεπε να ήταν ιδιοκτήτης… πιτσαρίας(!) να θέλει ο ΠΑΟ να πάρει πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό; Ένας προπονητής που έπρεπε το παιχνίδι να το τελειώσει με 0-5 κι όμως χωρίς να μπορεί να διακρίνει την κόπωση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε για να ισοφαρίσει η Βέροια! Δεύτερη συνεχόμενη “γκέλα” για τον Παναθηναϊκό καθώς μετά την ήττα από την Ξάνθη με 2-1 οι πράσινοι έχασαν βαθμούς και στην Βέροια καθώς παραχώρησαν ισοπαλία στην ομάδα της Ημαθίας με 1-1 σε ένα παιχνίδι όπου είχε δυο πρόσωπα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είχε να αντιμετωπίσει τρεις σημαντικές απουσίες καθώς λόγω τραυματισμών ήταν εκτός οι Ζέκα, Λεντέσμα και Σαμπά ενώ αυτοσκοπός μετά την ήττα στην Ξάνθη ήταν η επιστροφή στις νίκες. Για αυτό και ο Ιταλός παρά το γεγονός ότι η Βέροια δεν είναι μια ομάδα που μπορεί να φοβίσει τους πράσινους κατέβασε το τριφύλλι με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και σύστημα 3-4-1-2. Συγκεκριμένα κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Στιλ έχοντας μπροστά τους τους Κουτρουμπή, Μολέντο και Ιβανόφ. Στα δεξιά της μεσαίας γραμμής έπαιξε ο Μέστο και αριστερά ο Χουλτ ενώ οι δυο αμυντικοί χαφ ήταν οι Γουακάσο, Λουντ. Μπροστά τους έπαιξε ο Βιγιαφάνιες και το δίδυμο της επίθεσης ήταν οι Μπεργκ, Ιμπάρμπο.

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός των γηπεδούχων Θωμάς Γράφας παρέταξε την ομάδα του με ένα 4-2-3-1 με τον Λόπεθ στην εστία. Οι τέσσερις της άμυνας ήταν οι Μαλόν, Μαραγκός, Καλί και Ναβαλόφσκι. Τα δυο αμυντικά χαφ ήταν οι Μπαλάφας και Άρτσε. Μπροστά τους έπαιξαν οι Βασιλαντωνόπουλος, Βίτι και Χαροντάκης και στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Καπετάνος.

Δόκτορ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και με σκοπό να καθαρίσει το ματς από το ξεκίνημα του και με τους Ιμπάρμπο, Μπεργκ σε μεγάλα κέφια είχε τέσσερις τελικές, όλες για γκολ, πριν τη συμπλήρωση 15λεπτών αγώνα στη Βέροια. Η πίεση των πράσινων μάλιστα απέδωσε καρπούς με το τριφύλλι να προηγείται στο ματς από το 13′ χάρη σε γκολ του Μπεργκ. Οι πράσινοι απείλησαν άλλες δέκα φορές στο πρώτο ημίχρονο κλείνοντας το πρώτο 45λεπτο με 11 τελικές, οι 8 προς την εστία.

Από την πλευρά της η Βέροια απείλησε μόλις μόνο μια φορά στο πρώτο ημίχρονο και το γεγονός ότι το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται μόλις με 1-0 ήταν… θαύμα για την ομάδα της Ημαθίας που είχε ως καλύτερο της παίκτη τον Λόπεθ με 7 αποκρούσεις ενώ η κατοχή ήταν 69-31% υπέρ του τριφυλλιού.

Γελάει ο κόσμος με τον Στραματσόνι!

Απογοητευμένος από την απώλεια βαθμών μετά το 1-1 με τη Βέροια εμφανίστηκε ο Αντρέα Σταματσόνι, αμέσως μετά το τέλος του ματς, τονίζοντας τις ευκαιρίες που είχε ο Παναθηναϊκός να «τελειώσει» το ματς στο πρώτο ημίχρονο.

«Όταν έχεις έξι-επτά μεγάλες ευκαιρίες να τελειώσεις το παιχνίδι και δεν το κάνεις, μπορεί με ένα σουτ να δεχτείς την ισοφάριση. Ξέρω ότι είχαμε κόπωση στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο», σχολίασε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι σίγουρα ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα, το δεύτερο συνεχόμενο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι»!!!

Ο άνθρωπος είναι εντελώς για γέλια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα