29 Μαρτίου 2024 / 8:53 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 8:53 πμ

Πρώτα Λεωφόρος, μετά μπασκετάκι

από fimotro

Έπαιξες “πολύ πράμα” τις μέρες που πέρασαν και ξέμεινες από ρευστό. Τσέκαρε τις εταιρείες που παίρνουν Paysafe, πετάξου μέχρι το περίπτερο και κάνε άμεσα την κατάθεσή σου γιατί και σήμερα έχει μπάλα. Κυρίως θα ασχοληθούμε με το κύπελλο Ελλάδος διότι σήμερα είναι η σειρά του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στους φετινούς ομίλους υποδεχόμενοι τον αποδεκατισμένο Ηρακλή στις 19:30. Νωρίτερα, σε ένα ματς που ενδέχεται να έχει “ζουμί” στο live, ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τη Βέροια.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα υπάρχει κι ένα “ξέμπαρκο” ματσάκι από το Καμπιονάτο. Ξεμείνανε οι Παλέρμο με την Ουντινέζε και συγκρούονται απόψε στις 21:45.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το “ψωμί” του στοιχήματος είναι στο μπάσκετ. Η νέα Ευρωλίγκα μάς δίνει τη δυνατότητα να ασχολούμαστε πιο συχνά πλέον με αυτήν με τα παιχνίδια να έχουν πολλαπλασιαστεί. Έτσι, ο Ολυμπιακός σήμερα αγωνίζεται στην έδρα της Μπασκονία, απ’ όπου θα πρέπει να ματώσει για να περάσει.  Μπορεί να μην είναι ο Μπουρούσης πια εκεί, είναι όμως ο Μπαρνιάνι, ένας σέντερ που έχει την ικανότητα να κρίνει ένα ματς μόνος του. Στα υπόλοιπα έχουμε το Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ και τους δύο εμφυλίους. Τον ρωσικό ΤΣΣΚΑ – Ούνιξ και τον τουρκικό Νταρουσάφακα – Εφές.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα