26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν πλοίο στον Πειραιά

από fimotro

Ακυβέρνητο πλέει στα ανοιχτά του λιμανιού του Πειραιά το επιβατικό – οχηματαγωγό πλοίο «Παναγιά Αγιάσου» από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, οπότε και παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους.

Το πλοίο βρίσκεται περίπου 4 ναυτικά μίλια νότια νοτιοδυτικά του λιμανιού και στο σημείο βρίσκoνται ήδη δύο ρυμουλκά, ενώ σπεύδει κι ένα τρίτο, αναφέρει το ant1news.gr.

Το καράβι βρισκόταν δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά και δεν υπάρχει κανένας επιβαίνοντας εντός αυτού.

Στο σημείο πνέουν άνεμοι που φτάνουν μέχρι και τα 8 μποφόρ. Στελέχη των εταιρειών ρυμούλκησης ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το πλοίο θα μπορέσει να δεθεί και να ρυμουλκηθεί σε ασφαλές σημείο του λιμανιού, αφού εξασθενήσουν οι άνεμοι.

Εν τω μεταξύ,οι θυελλώδεις άνεμοι που επικράτησαν το βράδυ της Τετάρτης στο Ναύπλιο είχαν αποτέλεσμα να ξεριζώσουν δέντρα τα οποία καταπλάκωσαν αυτοκίνητα μέσα στην πόλη.

Στην οδό Κύπρου, στο κέντρο του Ναυπλίου, τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα καταπλακώθηκαν από μεγάλα πεύκα, ενώ δέντρα έπεσαν αποκλείοντας την παραλιακή οδό στον δρόμο προς το Κιβέρι, όπως αναφέρει ο enikos.gr

Επίσης, τέντες και κατασκευές σπιτιών υπέστησαν ζημιές από τους ισχυρούς ανέμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα