20 Απριλίου 2024 / 3:16 μμ
20 Απριλίου 2024 / 3:16 μμ

Έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό η παραίτηση του Ζουράρι

από fimotro

Αποδεκτή έκανε την παραίτηση του Κώστα Ζουράρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου το μεσημέρι της Τρίτης.

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνου Ζουράρι», αναφέρει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Σκάι, τα καθήκοντα του κυρίου Ζουράρι που είχε ως αντικείμενο κατά κύριο λόγο τα σχολεία της ομογένειας, μεταφέρονται στον υπουργό Κώστα Γαβρόγλου, γεγονός που σημαίνει πως άμεσα τουλάχιστον δεν θα τοποθετηθεί κάποιος στην θέση του, αλλά και ότι δεν προβλέπεται σε αυτή τη φάση να ανακοινωθεί ανασχηματισμός.
Ο κύριος Ζουράρις είχε υποβάλει την παραίτησή του το μεσημέρι της Κυριακής, μετά το σάλο που ξέσπασε από το παραλήρημά του κατά του Ολυμπιακού και του Άρη.

«Ερίδματε πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον. Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις», ήταν το περιεχόμενο της επιστολής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα