23 Απριλίου 2024 / 9:18 μμ
23 Απριλίου 2024 / 9:18 μμ

Εκ νέου στον ανακριτή ο δολοφόνος της Δ. Ζέμπερη μετά τις αποκαλύψεις για τον δικηγόρο

από fimotro

Ξανά στον ανακριτή ο δολοφόνος της 33χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη μετά τις καταγγελίες του για ηθική αυτουργία στην υπόθεση ενός γνωστού δικηγόρου των Αθηνών και δύο αστυνομικών.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη ”άνοιξε” ξανά την υπόθεση τις προηγούμενες ημέρες, καθώς ανέφερε ότι προχώρησε στη δολοφονία μετά από υπόδειξη γνωστού δικηγόρου. 

Για τις καταγγελίες του δολοφόνου μίλησε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του πατέρας της άτυχης 33χρονης: «Σήμερα ο δολοφόνος θα πάει για συμπληρωματική κατάθεση. Θα του γίνουν ερωτήσεις σε σχέση με αυτά που κατέθεσε και το μόνο που έχω ζητήσει είναι να γίνει άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, προκειμένου να δούμε τηλέφωνα και μηνύματα μέχρι την σύλληψή του». 

Σύμφωνα πάντως με τον κ. Απόστολο Λύτρα «δεν υπάρχουν ούτε καν ενδείξεις σε αυτά που λέει. Πετάει ένα όνομα σαν φωτοβολίδα και όποιον πάρει ο Χάρος».

‘Οπως, μάλιστα, πρόσθεσε: «Δεν αναφέρει κανένα στοιχείο, μόνο ένα όνομα λέει. Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι δεν ευσταθούν. Θα τα είχε πει, δεν είχε λόγο να μην τα πει αρχικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα