19 Απριλίου 2024 / 7:16 πμ
19 Απριλίου 2024 / 7:16 πμ

Κύπελλα και Τζένοα – Μίλαν

από fimotro

Μπορεί να μην έχει Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο γεμίζει το πρόγραμμα με κύπελλα από όλη την Ευρώπη. Σήμερα έχουμε σέντρα στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος με το πιο σημαντικό παιχνίδι να διεξάγεται στο ΟΑΚΑ όπου η ΑΕΚ με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της αντιμετωπίζει την Κέρκυρα. Όσον αφορά στο νόμιμο στοίχημα η Ένωση είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και παίζεται μόλις στο 1,22.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το Λιγκ Καπ Αγγλίας με το Λίβερπουλ – Τότεναμ να είναι το ντέρμπι της βραδιάς με τα “σπιρούνια” να πληρώνουν με 4,75. Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Ρέντινγκ, η Νιουκάστλ την Πρέστον και η Λιντς τη Νόριτς.

Το Τζένοα – Μίλαν είναι το μοναδικό ματς για την εμβόλιμη αγωνιστική του Καμπιονάτο και αποτελεί τον προπομπό για την αυριανή γεμάτη ημέρα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Τέλος, βραδιά κυπέλλου έχουμε τόσο στη Γαλλία όσο και στη Γερμανία με πιο σημαντικά παιχνίδια τα Λαβάλ – Μονπελιέ, Γκλάντμπαχ – Στουργκάρδη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ίνγκολσταντ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα