20 Απριλίου 2024 / 12:34 μμ
20 Απριλίου 2024 / 12:34 μμ

Θρήνος στην κηδεία της 44χρονης Ειρήνης στο Μεσολόγγι

από fimotro

Το τελευταίο αντίο στην 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη είπαν χθες το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία της 44χρονης που έφυγε αναπάντεχα έγινε στον ΙΝ Αγίου Δημητρίου Κατοχής στην Αιτωλοακαρνανία. Σε κλίμα πόνου και βαθιάς θλίψης οι συγχωριανοί της, την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία. Τραγικές φιγούρες τα παιδιά και τα αδέρφια της, που ακόμα δεν γνωρίζουν τι συνέβη και ο άνθρωπός τους, έφυγε από τη ζωή.

Αποκάλυψη: Τα τελευταία μηνύματα της 44χρονης Ειρήνης λίγο πριν πεθάνει

Αποκαλυπτικά στοιχεία για την 44χρονη μητέρα που εξαφανίστηκε από την Αιτωλοακαρνανία ανήμερα των Θεοφανείων και βρέθηκε νεκρή την Δευτέρα σε ερημική τοποθεσία, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την Espresso, η 44χρονη που είχε χάσει τον σύζυγό της πριν από τρία χρόνια φέρεται να είχε συνάψει σχέση με έναν γιατρό, ο οποίος είναι παντρεμένος. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γιατρός είχε ξεκαθαρίσει στην άτυχη γυναίκα ότι δεν είχε σκοπό να πάρει διαζύγιο.

Τον Σεπτέμβριο χώρισαν και η 44χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, έκανε δεσμό με έναν άνδρα από το Αγρίνιο, χωρίς ωστόσο να έχει ξεπεράσει τον προηγούμενο σύντροφο της. Λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της φέρεται να έστειλε ένα γραπτό μήνυμα στον γιατρό το οποίο έλεγε «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η άτυχη γυναίκα έστειλε ακόμη ένα γραπτό μήνυμα με παραλήπτη ένα συγγενικό της πρόσωπο στο οποίο του ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της, δίνοντας του μάλιστα και στοιχεία και κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών.

Αυτοκτονία βλέπει ο ιατροδικαστής

Τους λόγους που ώθησαν την Ειρήνη Λαγούδη-Γκουτζούνη στην αυτοκτονία – σύμφωνα με τον ιατροδικαστή- μέσα στο αυτοκίνητό της, στην παραλία Φωτμού στην Τριχωνίδα, αναζητούν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και της Ασφάλειας της περιοχής.

Η 44χρονη γυναίκα από την Κατοχή Οινιάδων του Δήμου Μεσολογγίου, μητέρα τριών παιδιών (25, 22 ετών και ενός ανηλίκου), δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και βρέθηκε προχθές, γύρω στις 2 το μεσημέρι, νεκρή μέσα στο αμάξι της. Οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και οι αναφορές των συγγενών της κάνουν λόγο για κάποια προσωπικά θέματα που αντιμετώπιζε, τα οποία την είχαν επηρεάσει ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να την οδήγησαν ίσως στο να δώσει τέλος στη ζωή της. Αυτό που θεωρείται πιο πιθανό να την έστρεψε στην αυτοχειρία είναι ενδεχομένως κάποια ερωτική απογοήτευση, ωστόσο αυτό δύσκολα μπορεί να αποδειχθεί. Να σημειώσουμε ότι η 44χρονη είχε χάσει τον άντρα της πριν από τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το σώμα της άτυχης μητέρας, όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για αυτοχειρία και δεν προκύπτει μέχρι στιγμής κάτι που να δείχνει εγκληματική ενέργεια. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η ίδια έκλεισε το κινητό της πριν δώσει τέλος στη ζωή της, κάτι που εξετάζεται από τους αστυνομικούς, οι οποίοι έχουν λάβει και δείγμα DNA για να πραγματοποιήσουν τοξικολογικές εξετάσεις. Το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο, ενώ ο σύντροφός που φέρεται να διατηρούσε σχέση εξετάστηκε από τις αρχές και παρουσίασε ισχυρό άλλοθι σχετικά με την ώρα που έγινε το συμβάν το Σάββατο.

Τα μέλη της οικογένειας της άτυχης γυναίκας πάντως δείχνουν να μην μπορούν να πιστέψουν πως αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της με αυτόν τον τρόπο, επιμένοντας πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για αυτοκτονία. Ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη εμφανίζεται πεπεισμένος πως η 44χρονη δολοφονήθηκε, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό είναι εμφανές από τα σημάδια στο πρόσωπό της όταν την είδε σε φωτογραφία. «Εμείς πιστεύουμε πως πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια. Οι δράστες τη μετέφεραν στο αυτοκίνητο και την παράτησαν. Ηταν αγνώριστη και παραμορφωμένη από τα χτυπήματα. Ούτε εγώ ο ίδιος δεν μπόρεσα να την αναγνωρίσω στη φωτογραφία που μου έδειξε η Αστυνομία», μας είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του.

Στενές φίλες της αδικοχαμένης γυναίκας αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα είχε χάσει τη ζωντάνια της και δεν μιλούσε αρκετά για τα προσωπικά θέματα που φαίνεται πως είχε. «Δεν μοιραζόταν εύκολα τα προβλήματά της. Δεν είχε ενοχλήσει κανέναν που θα μπορούσε να της κάνει κακό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έχει συμβεί», λένε.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από πυροσβέστες του Kλιμακίου Θέρμου νεκρή στο πίσω κάθισμα του οχήματός της (τύπου Ford KA) φέροντας μάλιστα εγκαύματα καθώς στο αμάξι είχε προκληθεί φωτιά. Mετά την εξαφάνισή της είχε κινητοποιηθεί η Αστυνομία, η 6η ΕΜΑΚ, η Πυροσβεστική και εθελοντές, που «χτένιζαν» αρχικά την περιοχή των Οινιάδων, ενώ οι έρευνες είχαν στραφεί και προς την περιοχή του Αγρινίου όπου είχε εντοπιστεί το τελευταίο σήμα του κινητού τηλεφώνου της γυναίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα