28 Μαρτίου 2024 / 10:45 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 10:45 πμ

Αποχαιρετώντας το 2017 με Άγγλους και Ιταλούς

από fimotro

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, ετοιμάζεται -ουσιαστικά- να μας αποχαιρετίσει το ποδοσφαίρο. Είναι η τελευταία “γεμάτη” μέρα του χρόνου με Άγγλους και Ιταλούς να ετοιμάζουν ένα ωραίο αποχαιρετιστήριο πάρτι για το έτος που φεύγει. Ενδιαφέροντα ματς στην Πρέμιερ, το απόλυτο ντέρμπι στην Τσάμπιονσιπ και ωραία ζευγαρώματα στην ιταλική Σέριε Α. Μπασκετικά, έχουμε αγωνιστική στην ελληνική Basket League.

Ενημερώθηκες για τις εξελίξεις με τις Μόνιμες Άδειες Στοιχήματος;

Ακόμα μια αγωνιστική στην Πρέμιερ λιγκ, αυτές τις γιορτινές μέρες. Επτά παιχνίδια για την πρώτη κατηγορία του Βρετανικού ποδοσφαίρου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη νέα γκέλα που έκανε -εντός έδρας με την Μπέρνλι- υποδέχεται τη Σαουθάμπτον. Μια Σαουθάμπτον που πήρε 75 εκατομμύρια λίρες για τον Φαν Ντάικ κι ετοιμάζεται να βγει στην αγορά για ψώνια. Αυτό την απασχολεί περισσότερο από το ιδιο το ματς με τους “κόκκινους διαβόλους”. Η Τσέλσι, υποδέχεται την Στόουκ στο “Στάμφορντ Μπριτζ” και θέλει να κλείσει τη χρονιά με νίκη που θα την κρατήσει -τουλάχιστον- στην τρίτη θέση. H Λίβερπουλ υποδέχεται τη Λέστερ. Το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας. Οι “κόκκινοι” περιμένουν τον Φαν Ντάικ να γίνει ο νέος ηγέτης της άμυνας, ενώ ίσως χάσουν το Φελίπε Κουτίνιο από τώρα (γίνονται συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα). Η Γουότφορντ έκανε την ανατροπή με τη Λέστερ και πηρε λίγο τα πάνω της. Τώρα υποδέχεται τη Σουόνσι. Η Έβερτον πάει στην έδρα της Μπόρνμουθ, όντας εμφανώς ανεβασμένη μετά την αλλαγή προπονητή. Η Νιουκαστλ φιλοξενεί την Μπράιτον και θέλει να κλείσει με νίκη το έτος για να μπορέσει να λύσει τα προβλήματά της στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τέλος, η Μπέρνλι που παραμένει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, πάει στην έδρα της Χάντερσφιλντ.

Στην Ιταλία έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική. Μια αγωνιστική με εννιά παιχνίδια! Η Γιουβέντους πάει στη Βερόνα να παίξει με την Ελλάς Βερόνα. Η Ιντερ υποδέχεται τη Λάτσιο στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Ιντερ έχει κάνει τις γκέλες της τελευταία, γκέλες που την έφεραν στο -5 από την κορυφή. Η Λάτσιο παραμένει μια από τις καλύτερες, επιθετικά, ομάδες της κατηγορίας. Νωρίς το μεσημέρι, η Φιορεντίνα φιλοξενεί τη Μίλαν. Μια Μίλαν που έχει πολλα προβλήματα και δεν αποκλείεται μια νέα γκέλα να φέρει μεγάλες αλλαγές. Ήδη ακούγεται ότι ο Γκατούζο θ’ αποτελέσει παρελθόν, με το Μοντέλα να έιναι στον δρόμο της επιστροφής για το Μιλανέλο. Η Ρόμα φιλοξενεί τη Σασουόλο και ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο θα παίξει απέναντι στην ομάδα που έχτισε και μεγαλούργησε τα προηγούμενα χρόνια. Η Αταλάντα φιλοξενεί την Κάλιαρι και στοχεύει να παραμείνει κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Ουντινέζε πάει στην έδρα της Μπολόνια, ενώ η Σαμπντόρια υποδέχεται την Σπαλ. Τέλος, η Τορίνο φιλοξενεί την Τζένοα και με νικη πλησιάζει και πάλι στην επτάδα που ειναι ο βασικός της στόχος.

Στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας έχουμε δέκα ματς, όμως το ένα απ’ αυτά έίναι που έχει όλη την αίγλη! Η Μπρίστολ Σίτι υποδέχεται τη Γουλβς. Η δεύτερη υποδέχεται την πρωτοπόρο. Το απόλυτο ντέρμπι της κατηγορίας! Ο καλύτερος τρόπος να κλείσει το 2017!

Μπασκετικά έχουμε δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πέντε παιχνίδια. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν παίζουν, αφού ειχαν αγώνες για την Ευρωλίγκα. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Γ.Σ Λάρισας/Φάρο. Ο Αρης φιλοξενεί τα Τρίκαλα και πρέπει να βρει λύση στα προβλήματά του. Ο ΠΑΟΚ πάει στην έδρα του Λαυρίου. Η ανεβασμένη Κύμη με τις κομβικές προσθήκες (ΜακΦάντεν, Κάιζερ) πάει στην έδρα του Ρεθύμνου. Αν κερδίσει μέχρι και play-off κοιτάει! Τέλος, ο Προμηθέας με τις δυο σερί ήττες πάει στην Αμαλιάδα να παίξει με τον Κόροιβο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα