20 Απριλίου 2024 / 12:10 πμ
20 Απριλίου 2024 / 12:10 πμ

Με Αμερικανούς σαν αυτόν, δεν κερδίζεις ούτε σε… τοπικό!

από fimotro

Όλα τα είχε ο Σφαιρόπουλος, επίλεξε και λάθος Αμερικανό, συν ο ένας χρόνος επιπλέον που έχει στην πλάτη ο Σπανούλης μαζί με τους περίεργους τραυματισμούς που έχουν εξοντώσει την ομάδα, και φυσιολογικά έχασε ο Ολυμπιακός από την Ζαλγκίρις στην Λιθουανία, που απέδειξε ότι με πολύ μικρό μπάτζετ φτιάχνει ομάδα γιατί έχει ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ. Ο Γιασικεβίτσιους κέρδισε κατά κράτος τον Σφαιρόπουλο, που όμως αυτή τη φορά έχει την δικαιολογία των τραυματισμών. Δεν έχει καμία δικαιολογία όμως γιατί χρέωσε με περίπου 1 εκατ. ευρώ τους Αγγελόπουλους για να αγοράσουν έναν παίκτη που θα έπαιζε τον ίδιο χρόνο με τον Σπανούλη, θα είχε οργανωτικές ικανότητες και πολύ καλό σουτ. Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει ο Ρόμπερτς και σε συνδυασμό με την ασχετοσύνη του Σφαιρόπουλου στο επιθετικό μπάσκετ, μοιραία οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια ήττα που θα μπορούσε εύκολα να είχε αποφύγει. Από τον 36χρονο Σπανούλη δεν μπορεί να ζητήσει κανείς. Το μόνο που ζητάμε είναι να μην κάνει λάθη. Από τον Ρόμπερτς όμως ο κόσμος και ο προπονητής ζητά πολλά περισσότερα. Με αυτόν τον παίκτη που πήρε, παρά τις νίκες που έχει κάνει ο Ολυμπιακός δύσκολα θα σηκώσει την κούπα.

Στο παιχνίδι τώρα: Κοντά σε μία ακόμα υπέρβαση στη φετινή Ευρωλίγκα έφτασε ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρά τις πολλές και κομβικές απουσίες κατάφερε να κρατήσει στα σκοινιά την Ζαλγκίρις για τριάντα λεπτά, ωστόσο στο τέλος του ματς «άδειασε» γνωρίζοντας την ήττα με 74-68.
Το σύνδρομο του τετάρτου δεκαλέπτου έκανε για ακόμα μία φορά την εμφάνισή του, με τους ερυθρόλευκους να μην καταφέρνουν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από την «Ζαλγκίριο Αρίνα».

Δήμιοι για την ομάδα του Σφαιρόπουλου οι Πάνγκος και Μιλάκνις, οι οποίο ολοκλήρωσαν το ματς με 14 πόντους αμφότεροι.

ΜακΛίν (9 π., 7 ριμπ.), Τόμπσον (10 π., 8 ριμπ.) και Παπανικολάου (11 π.) ξεχώρισαν από τους Πειραιώτες που είχαν σε κακό βράδυ τους Στρέλνιεκς και Σπανούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα