29 Μαρτίου 2024 / 3:09 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:09 μμ

Εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης υποστηρίζει ο Alpha ότι έκοψε την Ελληνοφρένεια…

από fimotro

Τέλος ο «Τσολιάς» και ο «Μπαλούρδος» από τον Alpha. Το κανάλι της Κάντζας, χωρίς προειδοποίηση, αποφάσισε να «κόψει» τη σατιρική εκπομπή «Ελληνοφρένεια».
Την είδηση έκαναν γνωστή με ένα λιτό μήνυμα στο Twitter οι ίδιοι οι συντελεστές της παραγωγής, Θύμιος Καλαμούκης και Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, γράφοντας:
«Σύντροφοι τηλεθεατές, μας έκοψαν αιφνιδίως από τον Alpha.
Μας ανακοινώθηκε προχθές βράδυ, αφού είχε γυριστεί και μονταριστεί η εκπομπή, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε καν να χαιρετήσουμε το κοινό. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα τεσσεράμισι χρόνια. Ραντεβού στα Γουναράδικα».
Πηγή από το κανάλι ανέφερε στην «Ελευθερία του Τύπου» πως ο λόγος αυτής της απόφασης ήταν οι χαμηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης, ωστόσο η εφημερίδα, στο άρθρο που υπογράφει σήμερα  η Κωνσταντίνα Γαρνέλη, παρουσιάζει το πλούσιο παρασκήνιο και τα ενδεχόμενα που οδήγησαν στην απόφαση να σταματήσει η προβολή της εκπομπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα