29 Μαρτίου 2024 / 7:58 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 7:58 πμ

Τρίτη με μπασκετικό “χρώμα”

από fimotro

Νέα εβδομάδα αρχίζει, νέα πράγματα έχουμε ν’ ασχοληθούμε. Η εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα λοιπόν, αναμένεται ν’ αρχίσει με μπάσκετ αφού το ποδόσφαιρο κάνει “τάιμ άουτ” και το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στην Ευρωλίγκα. Ιστορικό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό. Ποδοσφαιρικά, ένα ματς για ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μερικά ακόμα για τα κύπελλα των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος στην ελληνική αγορά;

Αρχίζουμε με μπάσκετ, όπως είπαμε. Ευρωλίγκα. Διπλή αγωνιστική αυτή τη βδομάδα. Την Τρίτη αρχίζει τις υποχρεώσεις του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ. Όπως είχε χαρακτηρίσει και ο Σιμόν Μιζράχι, ο ιστορικός πρόεδρος των Ισραηλινών, οι “Σέλτικς” και οι “Λέικερς” της Ευρώπης. Οι “πράσινοι” πρέπει να παίξουν και για το Νικ Καλαθη, αφού ο ηγέτης της ομάδας θα είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Η Μακάμπι είναι αισθητά βελτιωμένη φέτος σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν και το παιχνίδι μόνο εύκολο δε θα είναι.

Εκτός από τον αγώνα του Παναθηναϊκού, έχουμε ακόμα τρια ματς στο πρόγραμμα. Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αντιμετωπίζει τους συμπατριώτες του, με τους οποίους έχει και μια αντιπαλότητα λόγω του “παρτιζανικού” παρελθόντος του. Δεδομένη η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων, μένει να δούμε πως θα φανεί στο παρκέ, ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα των Τούρκων στο τελευταίο ματς με τη Ζαλγκίρις.

Η οποία Ζαλγκίρις υποδέχεται στο Κάουνας την Μπάμπεργκ. Ο Σάρας έχει κάνει όλη την Ευρώπη να “παραμιλάει” για την προπονητική του ευφυΐα. Κι όχι άδικα. Δική του αποκλειστικά ομάδα, είναι αυτή η Ζαλγκίρις και τ’ αποτελέσματα τον δικαιώνουν. Οι Γερμανοί έχουν ανέβει αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα και προέρχονται από μια πολύτιμη νίκη -για την πορεία τους προς την οχτάδα- επί του Ολυμπιακού.

Τέλος, έχουμε και έναν ισπανικό εμφύλιο. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Βαλένθια. Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους φέτος και η Ρεάλ, η δική του Ρεάλ είναι εντός στόχων παρά τις πάμπολλες απουσίες από την αρχή της σεζόν. Προέρχεται από κομβική νίκη επί της Μπαρτσελόνα και θέλουν άπαντες να δώσουν συνέχεια στην προσπάθεια για το πλεονέκτημα έδρας. Η Βαλένθια τα έχει βρει σκούρα στην Ευρωλίγκα ως τώρα και φαίνεται πως χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια σε όλους τους τομείς για να διεκδικήσει πράγματα.

Ποδοσφαιρικά, έχουμε ένα ματς για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Ισπανία, η Λεβάντε υποδέχεται τη Λεγανιές. Δυο ομάδες που προς το παρόν δεν κινδυνεύουν να υποβιβαστούν, αλλά σίγουρα ο βασικός τους στόχος είναι κοινός. Να “ξεμπερδεύουν” όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ένα μεταξύ τους παιχνίδι λοιπόν, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι.

Από κει και πέρα, έχουμε κύπελλα. Στην Αγγλία έχουμε το Λιγκ (Καραμπάο Καπ). Παιχνίδια για τα προημιτελικά. Η Λέστερ υποδέχεται την απίθανη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ήδη ξεκίνησαν κουβέντες στο Νησί για το αν η φετινή Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα που είδαμε από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ. Τα ρεκόρ καταρρίπτονται το ένα μετά το άλλο και το πρωτάθλημα μοιάζει “τελειωμένο”. Το άλλο ματς είναι ένα λονδρέζικο ντέρμπι. Αρσεναλ εναντίον Γουέστ Χαμ. Το είδαμε ανάποδα πριν λίγες μέρες, με τη Γουέστ Χαμ να κερδίζει εντός έδρας τους “κανονιέρηδες”.

Για το κύπελλο Ελλάδας έχουμε ένα ματς. Τα Τρίκαλα υποδέχονται τον ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος” είναι το μεγάλο φαβορί, όμως οι Τρικαλινοί δε θα παραδοθούν εύκολα. Ο Λουτσέσκου θα κοιταξει να “φρεσκάρει” την εντεκάδα του και η εικόνα που θα δούμε στο χορτάρι είναι ένα ερωτηματικό.

Στη Γερμανία, έχουμε τέσσερα ματς κυπέλλου. Δυο ματς μεταξύ ομάδων Μπουντεσλίγκα. Η Μάιντζ υποδέχεται την Στουτγάρδη και η Σάλκε την Κολωνία. Η άλλη ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, η Βόλφσμπουργκ, πάει στην έδρα της Νυρεμβέργης, από την Τσβάιτε Λίγκ, ενώ η Ίγκολσταντ πάει στην έδρα της Πάντερμπορν, ομάδας τρίτης κατηγορίας.

Τέλος, στην Ιταλία έχουμε ένα ματς. Η Νάπολι φιλοξενεί την ομάδα που την έφερε εκ νέου στην πρώτη θέση, την Ουντινέζε. Η Ουντινέζε, έκανε διπλό στην έδρα της Ιντερ κι έτσι η Νάπολι είναι πάλι πρώτη στη βαθμολογία. Τώρα καλείται να την “στεναχωρήσει” και να την αποκλείσει από τη συνέχεια του κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα