20 Απριλίου 2024 / 7:49 πμ
20 Απριλίου 2024 / 7:49 πμ

Έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά, ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης!

από fimotro

Θλίψη προκαλεί στο δημοσιογραφικό κόσμο και όχι μόνο η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη. Ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής από ανακοπή καρδιάς και χωρίς… να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας! Ο δημοσιογράφος πέθανε σε ηλικία μόλις 43 ετών και τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ στενοχωρημένος γιατί είχε ακουστεί το όνομά του σε σχέση με παλαιότερες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Ο ίδιος διέψευδε την πρόσληψή του, ωστόσο όπως αναφέρουν στενοί του φίλοι, η ιστορία αυτή τον είχε επηρεάσει αρνητικά. Ο δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως πολιτικός συντάκτης στον ΣΚΑΙ. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στην ΕΡΤ, στον Ελεύθερο Τύπο, και στα υπουργεία Πολιτισμού, Υγείας και Παιδείας. Μόλις χθες, ο Βασίλης Μπεσκένης βάπτισε τον μικρό του γιο, γεγονός που κάνει ακόμη πιο τραγικό το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του!!!
Για την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, η ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος τόσο πρόωρα και τόσο ξαφνικά είναι δύσκολο να βρεις λόγια. Ο δημοσιογραφικός κόσμος, αλλά και όσοι τον γνώριζαν προσωπικά είναι  σοκαρισμένοι από το θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη.
Ο Βασίλης σε όλη του την πορεία ξεχώρισε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την ευπρέπειά του. Μα πάνω απ’ όλα για την αληθινή αγάπη του για τη δημοσιογραφία.
Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα