23 Απριλίου 2024 / 3:37 μμ
23 Απριλίου 2024 / 3:37 μμ

Πουλάει τρέλα ο τεμπελχανάς Εμενίκε: “Μας ληστεύουν στην Αθήνα και κανείς δεν ασχολείται”!

από fimotro

Αν υπάρχει ένας επαγγελματίας(;) ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που πραγματικά πρέπει να τον διώξουν με τις κλωτσιές, όχι μόνο από την ομάδα αλλά και από τη χώρα ολόκληρη, είναι ο τεμπελχανάς… Εμενίκε. Χειρότερος και από τον άλλον τουρίστα, που ευτυχώς εκδιώχθηκε, τον Καρσελά, ο Εμενίκε που την βγάζει σχεδόν καθημερινά μεταξύ του Χίλτον και των μπαρ που βρίσκονται πίσω από αυτό, αντί να ευχαριστήσει την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό που του πληρώνει ένα πανάκριβο συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ, συν την εφορία τον χρόνο, σε περίοδο άγριας κρίσης, εξυβρίζει την χώρα που τον φιλοξενεί!

Με ανάρτησή του στο twitter, o Νιγηριανός επιθετικός (αν αυτός είναι κανονικός επιθετικός, εμείς είμαστε… αστροναύτες!) του Ολυμπιακού δείχνει την απόγνωσή του για το γεγονός ότι συνεχίζονται οι ληστείες σε σπίτια ξένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ζουν στην Αθήνα και αναρωτιέται αν θα πρέπει να υπάρξει νεκρός, ώστε να κινητοποιηθούν οι αρχές!!!

«Οι ξένοι παίκτες είναι θύματα ληστείας σχεδόν καθημερινά(!) στην Αθήνα και ουδείς ενδιαφέρεται. Από την ημέρα που έγινε η κλοπή στο σπίτι μου, άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές ήταν θύματα ληστείας και ουδείς ενδιαφέρεται μέχρι να σκοτώσουν κάποιους.

Στο σπίτι μου δεν μπορώ να κοιμηθώ ολόκληρη νύχτα, είναι ντροπή» έγραψε ο Εμενίκε.

Με δεδομένο ότι ο Νιγηριανός έχει 148.000 ακολούθους στο twitter, γίνεται αντιληπτό ότι το θέμα αποκτά διαστάσεις που ξεφεύγουν από τα ελληνικά σύνορα και, μάλιστα, τα περισσότερα σχόλια στη συγκεκριμένη ανάρτηση προέρχονταν από φιλάθλους και οπαδούς ομάδων του εξωτερικού.

Σ.Σ. Fimotro: Αίσχος. Όσο κρατάνε στην ομάδα αυτόν τον τουρίστα-ποδοσφαιριστή, τόσο κακό κάνουν στον Ολυμπιακό και το ποδόσφαιρο γενικότερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα