Επιτέλους ο Μαρινάκης τελειώνει τους ποδοσφαιριστές – τουρίστες…

Πρόκληση για τους φιλάθλους η συμπεριφορά τύπου Καπίνο και Καρσελά

Αποφασισμένος να τελειώνει με τους τεμπέληδες ποδοσφαιριστές, με τους ποδοσφαιριστές που εμφανίζονται σαν τουρίστες, προκαλώντας με την αδιαφορία τους φιλάθλους του Ολυμπιακούς, ενώ έχουν απολαβές εκατομμυρίων ευρώ, είναι ο εφοπλιστής Β. Μαρινάκης. Αντιλαμβανόμενος ότι η κοροιδία με ορισμένους από αυτούς, όπως ο Καπίνο, ο Καρσελά και μερικοί ακόμα, τους οποίους δεν έχει διώξει προς το παρόν, δεν πάει άλλο, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός προειδοποιεί ότι θα διώξει όλα τα… σαπάκια που το παίζουν ποδοσφαιριστές, μόνο και μόνο επειδή ήρθαν μέσω αποτυχημένων μάνατζερς στην ομάδα του Πειραιά.

Την απόφαση να μην δείξει ανοχή σε συμπεριφορές και αγωνιστική πτώση, έχει πάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και αυτό έδειξε η επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Όπως ανέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM o Νίκος Σταματέλος, η απομάκρυνση των Καπίνο (αυτός εκτός από το πολύ υψηλό συμβόλαιο, έγινε πλούσιος και από άλλες… δραστηριότητες!), Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς αποτελεί επί της ουσίας μήνυμα για τους υπόλοιπους για αλλαγή της γενικότερης εικόνας και μάλιστα άμεσα.  Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μοιάζει διατεθειμένος να τελειώσει από τον Ολυμπιακό όποιον δεν δείχνει την πρέπουσα σοβαρότητα στους στόχους της ομάδας. «Το ότι τελείωσαν κάποιοι είναι μήνυμα για τους υπόλοιπους. Είναι ξεκάθαρο ότι όποιος δεν σοβαρευτεί τελειώνει από τον Ολυμπιακό» σχολίασε ο Νίκος Σταματέλος.  Όσον αφορά τους λόγους που οδήγησαν στην έξοδο, ο Νίκος Σταματέλος ανέφερε ότι ο Καπίνο μεταξύ άλλων αντιδρούσε άσχημα όταν του γίνονταν παρατηρήσεις, ενώ ο Ζντιέλαρ δεν υπάκουε στις εντολές να μην κάνει σκληρά μαρκαρίσματα στις προπονήσεις.

Σ.Σ. Fimotro: Μακάρι την έξοδο από την ομάδα να δουν και μερικοί ακόμα τεμπέληδες που αμοίβονται με εκατομμύρια ευρώ. Το να αστοχήσει μια ομάδα σε μια μετεγγραφή είναι μέσα στους κανόνες του ποδοσφαίρου. Το να έρχονται, όμως ποδοσφαιριστές που προκαλούν με την αδιαφορία, την συμπεριφορά και την εσκεμμένα μειωμένη απόδοσή τους είναι κάτι που δεν μπορεί να αποδεχθεί κανένας στον Ολυμπιακό…