29 Μαρτίου 2024 / 2:30 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:30 πμ

Τα άκουσε ο Σκουρλέτης από τους πληγέντες της Αιτωλοακαρνανίας (βίντεο)

από fimotro

Τις πληγείσες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας σε όχι ιδιαίτερα… φιλικό κλίμα επισκέφθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος των καταστροφών που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με το agriniosite.gr, οι πολίτες εξέφρασαν τα παράπονά τους για την τραγική κατάσταση που βιώνουν και μάλιστα υπήρξαν στιγμές έντασης με τον δήμαρχο Αγρινίου, για ζητήματα που αφορούν τις βασικές ανάγκες τους (πχ νερό)

Στην επίσκεψη παρόντες είναι οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Τριανταφύλλου και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, καθώς και ο δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου.

Μετά την αυτοψία, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, των Δημάρχων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Αμφιλοχίας, εκπροσώπων αρχών και υπηρεσιακών παραγόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα