28 Μαρτίου 2024 / 11:17 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:17 πμ

Εκρηκτικό κλίμα με επεισόδια και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής (βίντεο)

από fimotro

Επεισόδια έγιναν και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Η κατάσταση ήταν εκρηκτική, καθώς πολίτες φώναζαν συνθήματα κατά του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γ. Βασιλείου, ενώ ανήρτησαν και πανό για την κατάσταση στην Δυτική Αττική.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε κανονικά με την παρουσία αρκετών πολιτών, ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voreini.gr, ο Πρόεδρος διέκοψε για λίγο την συνεδρίαση.

Μετά από λίγο συνεχίστηκε η συνεδρίαση με την εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής κ. Βασιλείου, που μόλις τέλειωσε , ο Πρόεδρος του Συμβουλίου διέκοψε τη συνεδρίαση γιατί ενώ έφυγαν οι σύμβουλοι της διοίκησης, με τον μόνο που να παραμένει να είναι ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζόκας.

Όλη η αντιπολίτευση αντέδρασε, αλλά δεν υπήρχε η απαραίτητη πλειοψηφία για να συνεχιστεί η συνεδρίαση με την Αντιπρόεδρο.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θ. Σχινάς ανέφερε:

«Σήμερα, αναγκάστηκα να διακόψω τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που ο ίδιος συγκάλεσα, θέτοντας ως θέμα της, την ενημέρωση – συζήτηση σχετικά με τις πολύνεκρες πλημμύρες της 15ης Νοεμβρίου, εξαιτίας της συμπεριφοράς πολιτών, που με υβριστικά και συκοφαντικά συνθήματα εμπόδιζαν την ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας, η οποία είχε ξεκινήσει με παρέμβαση του καθηγητή Λέκκα και συνεχιζόταν με την ομιλία του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Γιάννη Βασιλείου. Το γεγονός ότι τα απαράδεκτα συνθήματα και χαρακτηρισμοί, που αναπαράγονταν συστηματικά από την έναρξη της συνεδρίασης από ορισμένους παριστάμενους πολίτες, και έτυχαν ουσιαστικά της συνηγορίας του εκπροσώπου της Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής», που πρόσκειται στο ΚΚΕ, με ανάγκασε να διακόψω οριστικά, μετά από μια πρώτη ολιγόλεπτη διακοπή, τη συνεδρίαση, σεβόμενος τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας κι ενώ η διαδικασία ανεύρεσης των αγνοούμενων είναι ακόμη σε εξέλιξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα