23 Απριλίου 2024 / 10:18 μμ
23 Απριλίου 2024 / 10:18 μμ

Συγχαρητήρια Καμίνη-Ραγκούση στη Γεννηματά

από fimotro

Ο Γιώργος Καμίνης συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά για τη μεγάλη νίκη της, «σε μια διαδικασία που χάρη στη δική της απόφαση ξεκίνησε πριν από κάποιους μήνες».

Μάλιστα, ο δήμαρχος Αθηναίων επεσήμανε τη ιστορική ευθύνη που αναλαμβάνει να ηγηθεί του κοινού εγχειρήματος για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλει στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου πλαισίου προτάσεων και θέσεων, και μία αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης.

Επίσης, ο ίδιος συνεχάρη και τον Νίκο Ανδρουλάκη που με ενθουσιασμό κατάφερε να ανοίξει αποφασιστικά το θέμα της ανανέωσης, αλλά και να ενεργοποιήσει ξανά χιλιάδες ανθρώπους που βρίσκονται διαχρονικά δίπλα στην παράταξη.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καμίνη «έχει γίνει το πρώτο μεγάλο και δύσκολο βήμα για τη δημιουργία ενός σύγχρονου, προοδευτικού, σοσιαλδημοκρατικού κινήματος».

Συγχαρητήρια στην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε και ο Γ. Ραγκούσης για τη νίκη της λέγοντας:

«Το πρώτο βήμα για τη συγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Δύναμή μας η ενότητα, εγγύηση για την προοπτική μας η πολύ μεγάλη συμμετοχή των πολιτών. Συγχαρητήρια και στον Νίκο Ανδρουλάκη για τη συμμετοχή του στην κοινή προσπάθεια».-

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα