29 Μαρτίου 2024 / 12:15 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:15 μμ

Η Βίκυ Σταμάτη ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ από τον Πολάκη!

από fimotro

Την αντίδραση της Βίκυς Σταμάτη προκάλεσε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με την ίδια να καταθέτει αγωγή και να ζητά αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η κ. Σταμάτη ζητά αποζημίωση για τους χαρακτηρισμούς «φτωχό νυμφιδιο» και «νεόπλουτο τσ@@@ί» που χρησιμοποίησε σε βάρος της σε προηγούμενη ανάρτησή του στο Facebook.

Την αποζημίωση που ζητά η Βίκυ Σταμάτη αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κάνοντας λόγο για «λαμόγια» που «έχουν απύθμενο θράσος».

Στην ίδια ανάρτηση στο Facebook o Παύλος Πολάκης θέτει τρία ερωτήματα προς την κυρία Σταμάτη κατηγορώντας την, μεταξύ άλλων, για νέα αρπαχτή.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!!!!

Χθες το πρωι δικαστικός επιμελητής παρέδωσε στο γραφείο μου στο Υπουργειο την Αγωγη που κατέθεσε ο Δικηγορος κος Αγαπηνος Εξ ονόματος της Βίκυς Σταματη και με την οποία μου ζητάει ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.000.000 ευρω για την ηθική βλαβη που της προξένησαν οι χαρακτηρισμοί «φτωχό νυμφιδιο » και νεόπλουτο τσουλι» που της απεύθυνα μεςω κοινωνικών Δικτυων οταν ειδα τη φωτογραφια με το προτεταμένο μεςαιο δάκτυλο καθώς οδηγούνταν για δεύτερη φορα στη φυλακή!!!!!!!

Τρεις ερωτηςεις αντί άλλης απάντησης:

1)ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ;;

2) Σου εχουν τελειώσει τα μαύρα χρήματα εντός Ελλάδας και δεν μπορείς να φέρεις Απ τα καβατζωμενα στο εξωτερικό (καθώς εχουμε ελέγξει τις διόδους) ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΡΠΑΧΤΗ;;;;

3) ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΖΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΟΣΑ;;;

 

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Πολάκης είχε γράψει για την Βίκυ Σταμάτη στο Facebook:

«Όταν το φτωχό νυμφίδιο αφού γίνει νεόπλουτο τσουλί, τα χάνει όλα και (ξανα)μπαίνει φυλακή, χαιρετάει όπως έμαθε να φέρεται προς το ‘λαουτζίκο’ όταν ήταν στο δεύτερο κλεψιμέικο στάδιο της ασήμαντης και άχρηστης ύπαρξής της», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα