19 Απριλίου 2024 / 3:42 μμ
19 Απριλίου 2024 / 3:42 μμ

Αυτή είναι η λίστα του θανάτου από τις φονικές πλημμύρες…

από fimotro

Τραγικός επίλογος για τους τρεις από τους έξι αγνοούμενους της εθνικής τραγωδίας στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο από τις φονικές πλημμύρες και τη βιβλική καταστροφή που άφησαν στο πέρασμά τους. Στις 9 το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε η σωρός του πρώτου μέσα στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας, δίπλα στο μπαζωμένο ρέμα. Λίγο μετά τις 11, οι λιμενικοί εντόπισαν δύο ακόμη θύματα στον κόλπο της Ελευσίνας.
Η μια από τις σωρούς είχε σφηνωθεί σε βράχια και για τον απεγκλωβισμό επιστρατεύτηκαν άνδρες της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών. Οι νεκροί που αναγνωρίστηκαν και προστέθηκαν στη λίστα του θανάτου είναι ο 38χρονος οδηγός φορτηγού, Γιάννης Ρούμελης, ο 28χρονος, Πέτρος Κολέτσης και ο 57χρονος συνταξιούχος, Δημήτρης Δημητρόπουλος. Στο Θριάσιο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές από τους συγγενείς των θυμάτων. Τον 28χρονο αναγνώρισε ο πατέρας του, ενώ οι συγγενείς του 57χρονου θρηνούν από την πρώτη ημέρα τον αδελφό του, Μπάμπη, που έχασε τη ζωή του στα ορμητικά νερά των χειμάρρων.

Μετρούν τις πληγές τους
Την ίδια ώρα τις πληγές τους μετρούν οι κάτοικοι της Μάνδρας μερικά 24ωρα έπειτα από τη φονική κακοκαιρία που άφησε πίσω της 19 νεκρούς. Από το πρωί της Παρασκευής επί ποδός βρίσκονται αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ συνεργεία δήμων και κοινοτήτων επιχειρούν με γερανούς για να σηκώσουν τα οχήματα. Από το δημαρχείο Μάνδρας ανακοινώθηκε ότι όσοι επιθυμούν να στείλουν πράγματα και τρόφιμα, μπορούν στη διεύθυνση Στρ. Ρόκκα 45, Μάνδρα 19600.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τις έρευνες των σωστικών συνεργείων και των εντοπισμό των τριών από τους έξι αγνοούμενους, όπως τις κατέγραψε ο Alpha και τις παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα