19 Απριλίου 2024 / 1:37 μμ
19 Απριλίου 2024 / 1:37 μμ

Γερμανικός οίκος θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του Έλληνα δημοσιογράφου για τον Ρανιέρι σε 45 χώρες

από fimotro

Παγκόσμια αναγνώριση θα λάβει το βιβλίο που έγραψε για τον Κλαουντιο Ρανιέρι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άρης Γάτας καθώς ένας απο τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στον κόσμο, ο γερμανικός Meyer&Meyer Sport θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του Έλληνα δημοσιογράφου σε 45 χώρες σε όλο τον πλανήτη αρχής γενομένης απο την Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Είναι εντυπωσιακό καθώς για πρώτη φορά βιβλίο Έλληνα δημοσιογράφου θα κάνει ενα τόσο μεγαλο ταξίδι με τους Γερμανούς να συλλαμβάνουν αμέσως την ιδιαιτερότητα του θέματος και να εκδίδουν το βιβλίο του Άρη Γάτα σε όλο τον κόσμο.

Το ταξίδι γίνεται παγκόσμιο και όπως αναφέρει στο επίσημο σαιτ του ο εκδοτικός οίκος 1η Δεκεμβρίου θα γίνει πρεμιέρα στην Αγγλία και στις ΗΠΑ.Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία για τον έλληνα αθλητικό συντάκτη που άρπαξε την ιδέα της συγγραφής ενός βιβλίου για τον καλύτερο προπονητή στον κοσμο το 2016 και που ως ρεπόρτερ της εθνικής ομάδας στην ΕΡΤ πήγε πολύ παρακάτω το ρεπορτάζ του με την συγγραφή ενός βιβλίου που έγινε best Seller στην Ελλάδα και που θα ταξιδέψει παγκοσμίως με τον μεγαλύτερο εκδοτικό οίκο στο αθλητικό βιβλίο.Η επιτυχία του Άρη Γάτα  ανοίγει δρόμους καθώς ποτε ξανά στο παρελθόν ενα βιβλίο έλληνα αθλητικού συντάκτη και ειδικά με ενα εξειδικευμένο θέμα όπως αυτο της πορείας ενός προπονητή δεν έχει τύχει τέτοιας παγκόσμιας αποδοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα