29 Μαρτίου 2024 / 2:26 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:26 πμ

Βιβλική καταστροφή στη Δ. Αττική – Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος μιας γυναίκας

από fimotro

Εικόνες «αποκάλυψης» λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης σημειώνονται από τα ξημερώματα στην Νέα Πέραμο, τη Μάνδρα και σημεία της Παλαιάς και της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, όπου έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι, τα σπίτια και τα καταστήματα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην οδό Κοροπούλη, όπου εγκλωβίστηκε από τα νερά που έφτασαν σε πολύ μεγάλο ύψος. Πριν από λίγο έφτασαν τα συνεργεία στο σημείο, όπου ανέσυραν νεκρή τη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μεγάρων – Νέας Περάμου, που μίλησε στο Καλημέρα Ελλάδα, «έχει πλημμυρίσει όλη η πόλη και έχουν αποκλειστεί όλες οι είσοδοί της».

Μεγάλα προβλήματα υπάρχουν και στη Μάνδρα Αττικής, όπου επίσης έχει πλημμυρίσει όλη η περιοχή.  Αυτή την ώρα, δυνάμεις της Πυροσβεστικής σπεύδουν στη διασταύρωση των οδών Κοροπούλη και Πλάτωνος στη Μάνδρα, μετά από μαρτυρίες ότι μια γυναίκα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και κινδυνεύει η ζωή της.

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από λεωφορείο που βούλιαξε στην κυριολεξία περνώντας από υπόγεια γέφυρα στη Μάνδρα. Με την επέμβαση της ΕΜΑΚ απεγκλωβίστηκαν οι 12 επιβάτες που πέρασαν στιγμές αγωνίας.

Δείτε την εικόνα του ΣΚΑΙ:

.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πυροσβέστες που επιχειρούσαν για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων κοντέινερ, εγκλωβίστηκαν και οι ίδιοι. Το νερό στη Μάνδρα έχει φτάσει στα 2 μέτρα ύψος, παρασέρνοντας τα πάντα στο πέρασμά του. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, έχουν πλημμυρίσει όλα τα ισόγεια, ενώ εκτός των οχημάτων, έχει παρασυρθεί και ένα περίπτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα