19 Απριλίου 2024 / 7:16 μμ
19 Απριλίου 2024 / 7:16 μμ

Τροπολογία για να μην δίνονται άδειες σε προφυλακισμένους τρομοκράτες κατέθεσε η ΝΔ

από fimotro

Τροπολογία στη Βουλή κατέθεσε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, για επαναφορά φυλακών υψίστης ασφαλείας τύπου Γ’, απαγορεύοντας την χορήγηση αδειών σε τρομοκράτες. Παράλληλα, ζητεί την άμεση κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου.

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, η κυβέρνηση, αντί να αναγνωρίσει το λάθος της να αποσυμφορήσει τα σωφρονιστικά καταστήματα με χιλιάδες αποφυλακίσεις ακόμη και εγκληματιών για κακουργήματα, καθιστά ελαστικότερη την χορήγηση ολιγοήμερων αδειών στους κρατουμένους, με συνέπεια ακόμη και οι τρομοκράτες να βγαίνουν κάθε τόσο από τις φυλακές και να καταστρώνουν ελεύθερα τα επόμενα σχέδιά τους.

Η ΝΔ καλεί την κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει ότι η γενικευμένη ανομία στην χώρα, συνδέεται ευθέως με τις άφρονες επιλογές της. “Αν δεν κατανοεί η Κυβέρνηση το αυτονόητο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας, ας ρωτήσει τον ίδιο τον πρώην Υπουργό της, που αναγνώρισε δημοσίως πόσο καταστροφικός απεδείχθη ο νόμος του”, καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα