28 Μαρτίου 2024 / 7:54 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 7:54 μμ

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε ΑΠΘ και Ροτόντα – 5 συλλήψεις

από fimotro

Νέα επιχείρηση έκανε η Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη Ροτόντα για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο αυτό ελέγχθηκαν, χθες το βράδυ, 15 άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν πέντε και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για κατοχή ουσιών και κλοπή.

Όπως ανακοινώθηκε, κατασχέθηκαν μικροδέματα κάνναβης, χρηματικό ποσό, το οποίο εκτιμάται ότι προέρχεται από εμπορία ναρκωτικών, όπως επίσης προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα από 23χρονο πεζό. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα, όπως αναφέρει το σχετικό τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Κιλκίς, συνέλαβαν στη Δοϊράνη άνδρα, 41 ετών, ο οποίος επιχείρησε να εισάγει από τον συνοριακό σταθμό της περιοχής περισσότερα από τέσσερα κιλά κάνναβης. Πρόκειται για υπήκοο πΓΔΜ, ο οποίος, κατηγορείται ότι είχε κρύψει τη ναρκωτική ουσία στον προφυλακτήρα του οχήματος.

Οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν συνολικά 4 κιλά 273,8 γραμ. κάνναβης, ποσότητα η οποία και κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς οδηγείται με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, στον εισαγγελέα Κιλκίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα