20 Απριλίου 2024 / 4:03 μμ
20 Απριλίου 2024 / 4:03 μμ

Π. Κουρουμπλής για Κεντροαριστερά: Ο χώρος αυτός έχει μία παράδοση, δεν είναι εύκολο να ξεριζωθεί

από fimotro

Στις εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ναυτιλίας, μιλώντας στον realfm 97,8.

“Αυτά για τη Δημοκρατία και την πολιτική μας ζωή είναι πολύ θετικά και χρήσιμα. Άλλωστε αυτός ο χώρος κουβαλάει τέτοια χαρακτηριστικά, δεν μπορεί να τον αδικήσει κανείς. Ο χώρος αυτός έχει μία παράδοση, δεν είναι εύκολο να ξεριζωθεί… Σημασία έχει πώς θα προσδιοριστεί αυτός ο χώρος, γιατί την επόμενη του δεύτερου γύρου αρχίζουν πολύ μεγάλα ζητήματα υπαρξιακά του χώρου”, είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και πρόσθεσε:

“Είναι χρήσιμο στην πολιτική ζωή να υπάρχουν δυνάμεις υγιείς, από εκεί και πέρα μπαίνει το θέμα του προσδιορισμού και εκεί θα μπει το μεγάλο δίλημμα. Διότι ο χώρος αυτός γεννήθηκε να είναι αντιδεξιός… Εγώ πιστεύω ότι ο χώρος θα συμβάλλει στην καλλιέργεια ενός κλίματος προγραμματικής σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό πιστεύω και για αυτό παλεύω, δεν το κρύβω. Πιστεύω ότι διευκολύνεται από το αποτέλεσμα αυτό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα