25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Παραμένει πρόεδρος της ΕΣΕΕ ο Β. Κορκίδης

από fimotro

Επιστολή προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΕΕ για τη συνέχιση της θητείας του έως τη λήξη αυτής, απέστειλε ο Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είχε εκφράσει την πρόθεσή του να παραμείνει σε αυτό το πόστο έως το τέλος του έτους.

Αυτό άλλαξε τις τελευταίες ώρες. Σε επιστολή που έστειλε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΕΕ αναφέρει πως θα εξαντλήσει τη θητεία του ως πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και επιχειρηματικότητας. Ο κ. Κορκίδης σημειώνει τα εξής στην επιστολή του:

“Όπως γνωρίζετε, η επόμενη χρονιά καθορίζεται από τον πιθανό τερματισμό του ελληνικού προγράμματος τον Αύγουστο του 2018 και στο πλαίσιο αυτού αναδεικνύονται και κρίσιμες συζητήσεις όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της μεταπρογραμματικής περιόδου.

Ο ρόλος των κοινωνικών εταίρων σε αυτές τις διαδικασίες θα είναι καθοριστικός όπως επίσης και η θέση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στο υπό διαμόρφωση κοινωνικο-οικονομικό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να εξαντλήσω τη θητεία μου ως προέδρου της ΕΣΕΕ. Θεωρώ ότι αυτό είναι μία απόφαση ευθύνης τόσο για τους εκλέκτορες που τίμησαν το συνδυασμό του οποίου είμαι επικεφαλής με την ψήφο τους, όσο και για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που έχουν βρει στην ΕΣΕΕ έναν υπερασπιστή των συμφερόνων τους.

Οι προκλήσεις είναι πολλές και πολυεπίπεδες και θα τις αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί συλλογικά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα