29 Μαρτίου 2024 / 2:44 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:44 μμ

Κλείνει το deal με Banca Transilvania για πώληση δραστηριοτήτων στη Ρουμανία

από fimotro

Η Eurobank και η Banca Transilvania βρίσκονται σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις σχετικά με την ενδεχόμενη πώληση των Bancpost S.A., ERB Retail Services IFN S.A. και ERB Leasing IFN S.A. στη Ρουμανία, σύμφωνα με ανακοίνωση της ελληνικής τράπεζας.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος προς ένα θετικό αποτέλεσμα, οι διαπραγματεύσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και τα δυο μέρη ολοκληρώνουν τις τυπικές διαδικασίες ενόψει της υπογραφής της συμφωνίας πώλησης.

Οι Διοικήσεις των δυο τραπεζών επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους να ολοκληρώσουν μια συναλλαγή αμοιβαία επωφελή για τους συμμετέχοντες και επιβεβαιώνουν ότι η υπογραφή της πώλησης αναμένεται μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, όπου θα γίνει και η σχετική ανακοίνωση μόλις ολοκληρωθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες.

Περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προς το επενδυτικό κοινό μετά την ολοκλήρωση όλων των επόμενων ενεργειών για την υπογραφή της πώλησης και τη λήψη των σχετικών εγκρίσεων, υπογραμμίζει η Eurobank.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα