28 Μαρτίου 2024 / 6:22 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 6:22 μμ

Μια βραδιά στο “Καμπ Νου”

από fimotro

Τον πιο δύσκολο ίσως αγώνα της φάσης των ομίλων έχει να δώσει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” θα ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη για να παίξουν με την Μπαρτσελόνα και το Λίο Μέσσι! Αυτό είναι το παιχνίδι που θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος -για μας κυρίως- κατά την ημέρα αυτή. Από τα υπόλοιπα ματς, ξεχωρίζει σαφώς το ματς της Τσέλσι με τη Ρόμα στο Λονδίνο.

Αυτές είναι οι Νόμιμες Εταιρείς Στοιχήματος στην Ελλάδα!

Τετάρτη λοιπόν και Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδος πηγαίνουν στο “σπίτι” του κορυφαίου ίσως ποδοσφαιριστή στον κόσμο, Λίο Μέσσι, για να παίξουν απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Μαζί με το Μέσσι θα αντιμετωπίσουν και τον άνθρωπο που λατρεύτηκε όσο λίγοι (τουλάχιστον προπονητές) τα τελευταία χρόνια από την “κόκκινη εξέδρα”. Τον Ερνέστο Βαλβέρδε που από το καλοκαίρι ανέλαβε να προπονήσει την Μπαρτσελόνα. Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι δύσκολη. Ίσως η πιο δύσκολη σε αυτή τη φάση ομίλών. Ο Λεμονής και οι παίκτες του το ξέρουν και θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Για τον ίδιο όμιλο, η Γιουβέντους θα υποδεχτεί την Σπόρτινγκ. Οι Ιταλοί είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά αν κάτι έχει δείξει η ομάδα του Ζέσους είναι πως δεν πρέπει να υποτιμάται ποτέ κι από κανέναν. Διαθέτει και ταλέντο και “know how” (ελέω Ζέσους) για το πως να κάνει τη ζωή των αντιπάλων δύσκολη.

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, δεν είναι άλλο από το Τσέλσι – Ρόμα. Η Τσέλσι μετά το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη θέλει να ξεμπερδεύει με την πρόκριση. Μια νίκη τώρα, ουσιαστικά θα τελειώσει αυτό το ζήτημα. Οι Ρωμαίοι του Κώστα Μανωλά θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη στο Λονδίνο και να παραμείνουν πάνω από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μια Ατλέτικο Μαδρίτης που πάει στο Αζερμπαϊτζάν και την πρωτεύουσα, Μπακού. Αντίπαλος της, η Καραμπάκ. Άπειρη ομάδα, όχι ιδιαίτερα ποιοτική, αλλά οι συνθήκες του ματς (μεγάλο ταξίδι, διαφορά καιρού, κλπ) μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα σε όποιον πάει απροετοίμαστος. Αυτό είναι και το πρώτο χρονικά ματς της ημέρας (19:00).

Ένα ακόμα αμφίρροπο ματς, γίνεται στη Λισαβόνα. Εκεί όπου η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Μπενφίκα, υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο. Οι Άγγλοι μοιάζουν σε πολύ καλή κατάσταση φέτος και με νίκη απέναντι στην Μπενφίκα που δεν έχει πόντο σε δυο παιχνίδια, μοιάζει να “καθαρίζει” την πρωτιά του ομίλου. Ο “κυνικός” Ζοζέ δε φαίνεται να έχει όρεξη για “παιχνίδια” φέτος.

Αμφίρροπο είναι το άλλο του ομίλου, μεταξύ ΤΣΣΚΑ και Βασιλείας. Η ΤΣΣΚΑ μοιάζει να είναι το φαβορί, αλλά η Βασιλεία που προέρχεται από το εντυπωσιακό 5-0 επί της Μπενφίκα, δεν είναι η ομάδα που θα χαριστεί σε κανέναν. Όποιος πάρει τη νίκη αυτομάτως γίνεται φαβορί για την δεύτερη θέση.

Τα άλλα δυο ματς είναι παιχνίδια με μεγάλο φαβορί. Η Παρί πάει στο Βέλγιο να παίξει με την Άντερλεχτ. Δεδομένο φαβορί οι Γάλλοι και δεν έχουν όρεξη για “πλάκες”. Στον ίδιο όμιλο, η Μπάγερν υποδέχεται τη Σέλτικ με τον Γιουπ Χάινκες να θέλει θετικό ξεκίνημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα