28 Μαρτίου 2024 / 1:55 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 1:55 μμ

Στους «4» του Wuhan Open πέρασε η εκπληκτική Σάκκαρη!

από fimotro

Μια ακόμα αθλήτρια υποκλίθηκε στο ταλέντο της Μαρίας Σάκκαρη!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνεχίζει την ανάβασή τους στους καλύτερους του κόσμου, «καθαρίζοντας» με 6-7, 5-7 την Γαλλίδα Αλιζέ Κορνέ και κέρδισε πανηγυρικά την πρόκριση στους «4» του Wuhan Open.

Σε έναν εξουθενωτικό αγώνα δυόμισι, περίπου, ωρών, η 22χρονη Σάκκαρη έδειξε τιτάνια ψυχραιμία και νεύρο, συνεχίζοντας την επέλαση στο τουρνουά.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη προηγήθηκε 5-3 και θα μπορούσε να φτάσει «σβηστά» στο 1-0 σετ, όμως η Κορνέ «επέστρεψε» και προηγήθηκε 6-5. Δεν κατάφερε, όμως, να λυγίσει την 22χρονη πρωταθλήτρια, η οποία με ψυχραιμία στο σερβίς ισοφάρισε (6-6) και στο δεύτερο τάι μπρέικ έκλεισε το σετ σε 1 ώρα και 17 λεπτά.

Η μεγάλη μάχη συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ. Η Κορνέ προηγήθηκε με 3-1, όμως η Σάκκαρη με ένα εκπληκτικό game (επέστρεψε από το 0-30) ισοφάρισε και στη συνέχισε πήρε το προβάδισμα (4-3). Απαντήσεις βρήκε και στο 5-4 της Κορνέ, η οποία έχασε την ψυχραιμία της και υποκλίθηκε στη Σάκκαρη, που πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη.

Την θέση της στον τελικό θα διεκδικήσει κόντρα στην Καρολίν Γκαρσία (Νο.20 στον κόσμο), η οποία νωρίτερα είχε επικρατήσει 7-6 (3), 6-4 της Εκατερίνα Μακάροβα.

Μετά τη σπουδαία πορεία της στο Wuhan Open, μάλιστα, έχει ανοίξει το δρόμο για να γίνει γ πρώτη Ελληνίδα τενίστρια, μετά τη Λένα Δανιηλίδου, που θα μπει στο Top50 του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα