29 Μαρτίου 2024 / 9:29 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 9:29 πμ

Παραιτήθηκε ο Χρ. Μπάρλας από τον Real

από fimotro

Την παραίτησή του από τον όμιλο Real Group υπέβαλλε το διευθυντικό στέλεχος του ομίλου, Χρήστος Μπάρλας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χ. Μπάρλας είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να παραιτηθεί εδώ και 15 ημέρες. Έτσι την περασμένη εβδομάδα απέστειλε στον Νίκο Χατζηνικολάου επιστολή με την οποία υπέβαλε την παραίτησή του.

Την ίδια ώρα ο όμιλος Real εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία προχωρά σε αναδιάρθρωση της ηγετικής πυραμίδας του ομίλου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

“Μετά από εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου REAL κ. Στέργιου Χατζηνικολάου, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την αναδιοργάνωση της ηγετικής πυραμίδας του group. Γενικός Διευθυντής του Ομίλου αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Σπάρταλης. Νέος Εμπορικός Διευθυντής τοποθετείται ο Γιώργος Πυριόχος γνωστός από την πολυετή θητεία του στον «Πήγασο». Γενικός Διευθυντής του Real FM αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχαλέλης στη θέση του Χρήστου Μπάρλα, τον οποίο ο Όμιλος ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του και του εύχεται να συνεχίσει με επιτυχίες την αξιόλογη διαδρομή του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα