29 Μαρτίου 2024 / 8:50 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 8:50 πμ

Επιτέλους ο Μαρινάκης τελείωσε τους Χάσι και Καπίνο

από fimotro

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποτελεί και επίσημα ο Μπέσνικ Χάσι. Οι «ερυθρόλευκοι» τα ξημερώματα της Δευτέρας ενημέρωσαν τον 46χρονο τεχνικό ότι λύνεται η συνεργασία τους και πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Ο Θρύλος στα τελευταία παιχνίδια δεν είχε καθόλου καλή εικόνα και ο Μπέσνικ Χάσι είχε πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που έπρεπε στους αγώνες με Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης και Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο Αλβανός τεχνικός δεν μπόρεσε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας ούτε στον αγώνα με την ΑΕΚ. Η ομάδα ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ και πλέον ο 46χρονος αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Άμεσες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς μετά την απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι υπάρχει θέμα και με τον Στέφανο Καπίνο. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι προβληματισμένοι από τις τελευταίες εμφανίσεις του διεθνή γκολκίπερ και του χρεώνουν μεγάλο ποσοστό από την ήττα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Ο Καπίνο χάνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, πηγαίνει στην εξέδρα, ενώ έχει ληφθεί η απόφαση πως να προπονείται πλέον με την δεύτερη ομάδα! Έτσι, στο ματς με την Γιουβέντους στο Τορίνο κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σίλβιο Προτό, ενώ στον πάγκο θα βρίσκεται ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα