25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Βαγγέλη, με τους γελοίους Καπίνο και Χάσι δεν πάμε πουθενά!…

από fimotro

Σε έναν αγώνα με μεγάλη ένταση έξω από το ΟΑΚΑ μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε ρίψη δακρυγόνων, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και να διακοπεί προσωρινά το ματς στο 70′ ο Ολυμπιακός, κυρίως χάρη στον Καπίνο αντί να κερδίσει με 0-3 άφησε την ΑΕΚ να μπει στον αγώνα και να μειώσει με σουτ του αποκρούσει τερματοφύλακας Γ’ Εθνικής! Τραγικά λάθη από τον Χάσι που αποβλήθηκε με απαράδεκτη συμπεριφορά γιατί διαμαρτυρόταν συνέχεια ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός κέρδιζε με 0-2! Προπονητική επιπέδου Αλβανικής ομάδας και τελικά έχασε με 3-2 από την ΑΕΚ που έκανε πάρτι με την προπονητική του Χάσι και τον Καπίνο που τολμάνε και υποστηρίζουν φίλαθλοι και δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού!

Εκεί που φαινόταν κλινικά… νεκρή από τα χτυπήματα του Ολυμπιακού, η «Ένωση» αναστήθηκε και χάρη στον εκπληκτικό Χριστοδουλόπουλο, πέτυχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανατροπή στο ντέρμπι (3-2)!

Με μια γκολάρα και μια ασύλληπτη «φωτοβολίδα» (64’, 79’), ο Λάζαρος απάντησε μόνος του στα όμορφα τέρματα των Μάριν (22’) και Οφόε (46’) και έστρωσε τον δρόμο για το επικό come back που υπέγραψε στο 90’ ο Μάνταλος.

Η απόφαση του Χιμένεθ να διορθώσει το λάθος του και να αντικαταστήσει τον ακίνδυνο Κλωναρίδη με τον φορμαρισμένο Λιβάγια ξεκλείδωσε την ΑΕΚ, που ήταν χειμαρρώδης και στρίμωξε άσχημα τον Ολυμπιακό μέχρι τελικά να τον λυγίσει.

Ακριβά πλήρωσαν οι «ερυθρόλευκοι» την οπισθοχώρηση μετά το δεύτερο γκολ και βλέπουν πλέον την «Ένωση» να τους αφήνει πέντε βαθμούς πίσω της στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Σ.Σ. Fimotro: Ο τέλειος… τροχονόμος ονομάζεται Καπίνο. Είναι ντροπή να παίζει με βασικό τέτοιο τερματοφύλακα αυτόν ο Ολυμπιακός! Ο άνθρωπος δεν το έχει και πρέπει να αντικατασταθεί. Είναι ντροπή όμως αυτή η ομάδα να έχει προπονητή αυτόν τον καραγκιόζη που λέγεται Χάσι. Ο Μαρινάκης τα βλέπει αυτά; Αν τα βλέπει καλύτερα να χάσουμε το πρωτάθλημα για να φύγουν Χάσι και Καπίνο. Πάρε μέτρα και ψάξε αντίδραση Βαγγέλη. Η ομάδα ξεφτιλίζεται συνεχώς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα