24 Απριλίου 2024 / 12:33 πμ
24 Απριλίου 2024 / 12:33 πμ

Την ανεπάρκειά του την έριξε στα διοικητικά!

από fimotro

Του πήραν τους παίκτες που ζήτησε και μπορούσε να δικαιολογήσει το μπάτζετ. της ομάδας Εμφανιζόταν σαν τον… Μουρίνιο της Ελλάδας(!), αλλά στην πραγματικότητα είναι ο χειρότερος προπονητής στην  σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟ, δεν μπόρεσε να φτιάξει τον Παναθηναϊκό να κάνει 2-3 σωστές μεταβιβάσεις, άφησε την ομάδα απροπόνητη, γελοιοποιήθηκε με τον τρόπο που προπονεί στα παιχνίδια κι όμως ζητάει και τα ρέστα και γι αυτήν την άθλια εμφάνιση του ΠΑΟ που έχασε με κάτω τα χέρια στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στα διοικητικά προβλήματα και στις αποφάσεις του Αλαφούζου! Μακράν ο χειρότερος προπονητής -που ευτυχώς μας άκουσε ο Μαρινάκης και δεν τον πήρε ποτέ στον Ολυμπιακό- στην ιστορία του ΠΑΟ, ανεπαρκής και λίγος υπέπεσε σε σοβαρό ατόπημα γιατί είναι από τους μόνους που πληρώνεται ακόμα και σήμερα από το λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟ κι όμως το παίζει “Επαναστάτης Ποπολάρος”!

Και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με τον Παναιτωλικό ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του στάθηκε μόνο στην διοικητική αβεβαιότητα τονίζοντας πως όσα έγιναν δυο μέρες πριν το ματς επηρέασαν άπαντες και κάλεσε τους υπεύθυνους να βγουν να μιλήσουν. Έτσι ώστε είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο όλοι να ξέρουν τι θα γίνει καθώς η κατάσταση δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι. Χαρακτηριστικά είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη νίκη. Τους πήγε καλά το παιχνίδι κυρίως στο πρώτο μέρος όμως μετά ήτα πολύ καλοί. Όσο και να προσπαθείς να κρατήσεις την ψυχραιμία στην ομάδα δεν είναι εύκολο όταν δυο μέρες πριν το παιχνίδι γίνονται όλα αυτά που έγιναν. Όσο και να θέλεις δεν μπορείς να μην επηρεαστείς και αυτό ήταν ξεκάθαρο. Διάθεση υπήρχε όμως δεν υπήρχε μυαλό.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα είτε έτσι είτε αλλιώς. Να ξέρουμε όλοι στην ομάδα τι θα γίνει αλλιώς δεν μπορεί να προχωρήσει η κατάσταση αυτή. Να βρεθεί γρήγορα μια λύση για να ξέρουμε τι θα γίνει. Αυτή η αβεβαιότητα είναι λογικό σε επαγγελματίες να επηρεάζει. Όταν δυο μέρες πριν το παιχνίδι ασχολούνται όλοι με το τι θα γίνει και διαβάζουν τι θα γίνει στην ομάδα δεν είναι εύκολο.

Πρέπει κάποιοι να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν για το τι θα γίνει σε αυτή την ομάδα. Υπάρχουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, άνθρωποι που δουλεύουν. Οι συνθήκες στην ομάδα δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Ξαναλέω ότι ήταν ξεκάθαρο πως υπήρχε το σώμα μας, υπήρχε η διάθεση αλλά όχι το μυαλό για αυτό το παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα