29 Μαρτίου 2024 / 11:24 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 11:24 πμ

Την παραπομπή του Στ. Ψυχάρη σε δίκη εισηγείται η Εισαγγελέας

από fimotro

Την παραπομπή σε δίκη για δέκα στελέχη της τράπεζας Alpha και του πρώην εκδότη του Δημοσιογραφικού Λαμπράκη, Σταύρου Ψυχάρη, για το αδίκημα της απιστίας και της ηθικής αυτουργίας σε αυτό αντίστοιχα εισηγείται εισαγγελέας με πρότασή της προς το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών.

Η εισαγγελική λειτουργός αποτίμησε τα στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε ύστερα από προκαταρκτική εξέταση που διενήργησαν οι οικονομικοί εισαγγελείς κ.κ. Παναγιώτης Αθανασίου και Γαληνός Μπρης και τη δικαστική έρευνα που ακολούθησε από την ανακρίτρια κατά της διαφθοράς Ηλιάννα Ζαμανίκα.

Όλοι οι κατηγορούμενοι, όπως είναι γνωστό, μετά τις απολογίες τους αφέθησαν ελεύθεροι χωρίς την επιβολή κανενός περιοριστικού όρου. Η υπόθεση αφορά σε δάνεια ύψους περίπου 50 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία φέρονται να δόθηκαν χωρίς επαρκείς διασφαλίσεις.

Τώρα, τον τελευταίο λόγο για την ποινική μεταχείριση των κατηγορουμένων θα έχουν τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου τα οποία θα αποφανθούν για την παραπομπή ή μη όλων των ελεγχομένων από την ποινική δικαιοσύνη προσώπων για τη συγκεκριμένη υπόθεση των επίμαχων δανειοδοτήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα