28 Μαρτίου 2024 / 5:04 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 5:04 μμ

Σήμερα ανοίγουν τα χαρτιά τους οι μέτοχοι του MEGA

από fimotro

Τις προθέσεις τους για την τύχη του Mega Channel αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα οι κυριότεροι μέτοχοί του, κατά την έκτακτη γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει η “Καθημερινή”, η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, μετά και από τις παραιτήσεις του Σταύρου και Παναγιώτη Ψυχάρη τον Απρίλιο και των Γιώργου και Φώτη Μπόμπολα τον Ιούλιο, θα δώσει το στίγμα για τον σχεδιασμό και τις εξελίξεις της επόμενης ημέρας, ειδικά σε ό,τι αφορά την ΑΜΚ, ενέργεια απαραίτητη για να επανέλθει σε κανονική λειτουργία ο τηλεοπτικός σταθμός.

Σημειώνεται ότι μετά τις παραπάνω παραιτήσεις στο δ.σ. έχουν παραμείνει μόνο δύο μέλη, εκ των οποίων τα ένα είναι ανεξάρτητο μη εκτελεστικό.

Χθες ανακοινώθηκε και επισήμως στο Χρηματιστήριο η απόκτηση από τον Β. Μαρινάκη του 22,11% της Τηλέτυπος καθώς ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση στην εταιρεία Άλτερ Έγκο Επιχείρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ΑΕ (μέτοχος της οποίας είναι σε ποσοστό 100% ο Β. Μαρινάκης) του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη όπου ανήκε και η προαναφερθείσα συμμετοχή στο Mega Channel.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης κατέχει το 19,63% της Τηλέτυπος το οποίο απέκτησε εξωχρηματιστηριακά από τον Φ. Μπόμπολα, ενώ ο τελευταίος διατηρεί το 13,09% μέσω της Πήγασος Εκδοτική.

Μεγαλύτερος μέτοχος στην Τηλέτυπος είναι η οικογένεια Βαρδινογιάννη, που κατέχει περίπου το 35% μέσω διαφόρων εταιρειών, ενώ το 4,5% έχει ο Δ. Κοπελούζος και το 3,13% ο Β. Ρέστης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα