28 Μαρτίου 2024 / 9:16 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 9:16 μμ

Η Realnews αυτής της Κυριακής

από fimotro

Με τίτλο: «Σε ιδιώτες τα “φιλέτα” των ταμείων», κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι «δίνουν τα ακίνητα για να σώσουν τις συντάξεις».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: «24 διατηρητέα κτίρια στο κέντρο της Αθήνας θα παραχωρηθούν προς αξιοποίηση με στόχο την ενίσχυση των εσόδων του ΕΦΚΑ».

Η Realnews αναφέρει:

– «Στην κατοχή του Ενιαίου Φορέα Ασφάλισης βρίσκονται 1.126 ακίνητα, εκ των οποίων το 49% είναι κενά, το 31% παραχωρημένα και μόλις το 14% μισθωμένα».

– «Πάνω από 500 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι έχουν χάσει οι ασφαλιστικοί οργανισμοί την τελευταία δεκαετία από τη μη αξιοποίηση της περιουσίας τους».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Οι άγνωστοι διάλογοι στο Προεδρικό:

• Τι είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος στον Αλέξη Τσίπρα για τον Στουρνάρα και τον Βαρουφάκη.
• Οι αναφορές του πρωθυπουργού στην περιπέτεια του 2015 και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

– Οδηγός επιβίωσης για ιδιοκτήτες ακινήτων. Οι παγίδες που κρύβουν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ.

– Τα παιχνίδια του Ερντογάν με τους S-400. Οι απειλές του σουλτάνου και η ανησυχία της Αθήνας.

– Τάσος Μαντέλης. Ομόφωνα ένοχος για τη μίζα της Siemens.

– Νίκος Παππάς: «Ο πρωθυπουργός παρακολουθεί και αξιολογεί όλους μας και αν το κρίνει σκόπιμο θα προχωρήσει στις αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις».

– Βασίλης Κικίλιας: «Η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία, δίνοντας αντιπαροχή ακόμα και το μέλλον της νέας γενιάς».

– Ένας σεΐχης για την παραλία του Mamma Mia στη Σκόπελο. Η κρουαζιέρα του πρώην πρωθυπουργού του Κατάρ, Χαμάντ Αλ Θάνι, στις Σποράδες και το ενδιαφέρον του για επενδύσεις.

– Το πάρτι της μεγάλης χλιδής στη Μύκονο. «Μάχη» κροίσων για ένα τραπέζι στη συναυλία Ρέμου – Ραμαζότι στο «Nammos».

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– «Βρήκα τον άντρα της ζωής μου!». Παράφορα ερωτευμένη η Ελισάβετ Μουτάφη. Η ηθοποιός ευτυχεί εδώ και λίγους μήνες στο πλευρό του δημοσιογράφου Μάνου Νιφλή και μιλά στην «R» πρώτη φορά για εκείνον.

– Ερωτικός «καύσωνας». Φουντώνει ο έρωτας της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη, με την παρουσιάστρια να δηλώνει στον φιλικό κύκλο της πως είχε καιρό να νιώσει έτσι.

– Περνά και μόνη της καλά. Λίγες ημέρες μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Γιώργο Μπόγρη, η εντυπωσιακή Έλλη Κοκκίνου χαίρεται τη θάλασσα παρέα με καλούς φίλους της.

– Το γυαλί δεν ξανακόλλησε. Οι προσπάθειες που έκαναν η Μαρία-Λουίζα Βούρου και ο Δημήτρης Πίγκος να σώσουν τη σχέση τους δεν έφεραν αποτέλεσμα.

– Από τον Αγιο Δομίνικο στη Μύκονο. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνουν τις διακοπές τους χωρίς να βιάζονται για τον γάμο τους.

– Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Δεν ζω μόνο για το θέατρο».

– Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη. Ο πελαργός έρχεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα