25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Σε εξέλιξη ο πλειστηριασμός για τα περιουσιακά στοιχεία του Πήγασου

από fimotro

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμένος πλειστηριασμός σημάτων και περιουσιακών στοιχείων της «Πήγασος Εκδοτική» από το Ειρηνοδικείο Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες η τιμή εκκίνησης ξεκινά από τα 2,35 εκατ. ευρώ ενώ ως βασικοί ενδιαφερόμενοι εμφανίζονται οι επιχειρηματίες Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μάρης. Η διαδικασία προβλέπει δύο διαφορετικούς πλειστηριασμούς. Ο ένας αφορά τα σήματα του Έθνους, του Έθνους της Κυριακής και της Ημερησίας, ενώ στον άλλο θα πουληθούν ξεχωριστά η κάθε μια από τις συμμετοχές της «Πήγασος», πλην των μετοχών του Mega.

Σημειώνεται ότι οι μετοχές του Έθνους που έχουν ενέχυρο οι τράπεζες πωλούνται έναντι 50.000 ευρώ, οι 16.446 μετοχές του Πρακτορείου ΕΥΡΩΠΗ 156.000 ευρώ, της «ΜΕΛΛΟΝ GROUP ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» 20.000 ευρώ, της «PEGASUS MAGAZINES PUBLICATIONS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» 20.000 ευρώ, το 50% του κεφαλαίου της εκτυπωτικής «Ίρις» ένα εκατομμύριο ευρώ, οι μετοχές της εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών Άνωση 20.000 ευρώ και οι μετοχές της «ΠΗΓΑΣΟΣ INTERACTIVE» επίσης 20.000 ευρώ.

Ενδιαφέρον ακόμη παρουσιάζει τι θα γίνει με τις μετοχές της εκτυπωτικής «Ίρις» και του πρακτορείου διανομής «Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα