16 Απριλίου 2024 / 3:24 μμ
16 Απριλίου 2024 / 3:24 μμ

Νο… γυαλί, no… ψηφαλάκια!

από fimotro

Αγαπητό Fimotro,

Δεν πιστεύω και εσύ να ξεγελάστηκες από τη δήθεν “αντικειμενικότητα” του Μπογδάνου. Ο τύπος τίποτε δεν έκανε τυχαία. Έδωσε τα διαπιστευτήρια του στη ΝΔ και ελπίζει να γίνει αποδεκτή η υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές με το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη. Ο Μπογδάνος το χειρίζεται σωστά το πράγμα. Απευθύνεται σε ένα πολύ φανατισμένο κομματικό κοινό, αυτό που αποτελεί τον σκληρό πυρήνα των ψηφοφόρων της ΝΔ και θέλει αυτό το κοινό να τον αποθεώνει και να τον στηρίξει στις εκλογές. Ξέρεις πόσοι φανατισμένοι νεοδημοκράτες υπάρχουν που τέτοια θέλουν να ακούν; Χιλιάδες, όπως χιλιάδες υπάρχουν και στην αντίθετη πλευρά, αυτή του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να… σκοτώσουν, από την πλευρά τους τον Μητσοτάκη!

Ο Μπογδάνος δεν ήταν ποτέ δημοσιογράφος. Και όπως φαίνεται, δεν ήθελε ποτέ να γίνει δημοσιογράφος. Δεν είναι τυχαίο ότι ενω εργαζόταν σε ένα θεσμικό ΜΜΕ, δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει μέλος της Ενωσης Συντακτών! Παρουσιαστής ήταν ο άνθρωπος και βλέποντας ότι στις επόμενες εκλογές θα έρθει η ώρα της ΝΔ βρήκε την ευκαιρία να πουλήσει οπαδιλίκι για να έχει ελπίδες να εκλεγεί. Θεμιτό είναι αυτό. Για ένα παιδί που πήρε εκπομπές επειδή ήταν προσωπικός φίλος με την κόρη του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, αυτό το οποίο πέτυχε είναι πραγματικός άθλος. Εάν μάλιστα κατορθώσει να εκλεγεί και με τη ΝΔ, τότε θα μιλάμε για πολιτικό θαύμα!

Να τελειώνουμε λοιπόν. Ο ΣΚΑΪ τον απομάκρυνε όχι τόσο για όλα όσα είπε, αλλά για το γεγονός ότι ήθελε να το παίξει… Δον Κιχότης, εμμένοντας στην άποψή του και ταυτίζοντας ένα ολόκληρο κανάλι με τις φαιδιρότητες που εκστόμισε. Μέχρι εδώ ο Μπογδάνος το πήγε πολύ καλά. Το θέμα όμως είναι ότι απο εδώ και πέρα δεν θα είναι παρουσιαστής. Και χωρίς γυαλί… δεν υπάρχουν ψηφοφόροι! Το παρατράβηξε και τον έστειλαν για… βρούβες.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Νίκος Δοντάς

Πειραιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα