25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Βιδάλ: “Ο Κριστιάνο είναι εξυπνάκιας, δεν υπάρχει για μένα”

από fimotro

Ο Αρτούρο Βιδάλ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο “ανεβάζοντας το θερμόμετρο” λίγες ώρες πριν τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, ανάμεσα σε Χιλή και Πορτογαλία.

Οι εθνικές Χιλής και Πορτογαλίας συγκρούονται στο Καζάν (28/6, 21:00) για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, αλλά η “μάχη” ξεκίνησε λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της αναμέτρησης.

Με δηλώσεις του στην “Daily Mail” ο Αρτούρο Βιδάλ εξαπέλυσε επίθεση στον Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτηρίζοντάς τον ως “εξυπνάκια”, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η “ρόχα” θα περάσει τη “σελεσάο” (“είπα στον Κίμιχ ότι θα συναντηθούμε στον τελικό”) και θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης (2/7, 21:00)

“Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εξυπνάκιας. Δεν υπάρχει για μένα. Το είπα και στον συμπαίκτη μου στην Μπάγερν Μονάχου, Τζόσουα Κίμιχ, ότι θα συναντηθούμε στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών”, υποστήριξε ο Αρτούρο Βιδάλ με την κόντρα του με τον Πορτογάλο να κρατά από την αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Ρεάλ για το Champions League και τα παράπονα των Βαυαρών από τη διαιτησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα