28 Μαρτίου 2024 / 11:53 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:53 πμ

Στέλνουν Σάμαρη στη Νιούκαστλ

από fimotro

Κοντά στην απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη από τη Μπενφίκα βρίσκεται η Νιούκαστλ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της  “Mirror“, η ομάδα της Premier League δίνει 20 εκατ. ευρώ στους “αετούς” για τον διεθνή μέσο και το deal είναι κοντά στην πραγματοποίησή του.

Ότι ο προπονητής Ράφα Μπενίτεθ δουλεύει τη συγκεκριμένη υπόθεση εδώ και έξι εβδομάδες. Όλα αυτά πάντα σύμφωνα με το βρετανικό μέσο ενημέρωσης, κατά το οποίο ο Ισπανός τεχνικός χειρίζεται εξ’ ολοκλήρου τον μεταγραφικό σχεδιασμό, μετά την αποχώρηση του chief scout Graham Carr.

Ο 28χρονος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τη Μπενφίκα, στην οποία βρίσκεται από το 2014. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού κατέγραψε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (οι 18 ήταν για το πρωτάθλημα).

Η Νιούκαστλ έπαιζε πέρυσι στην Championship, αλλά τερμάτισε στην 1η θέση (συγκέντρωσε 94 βαθμούς) και εξασφάλισε την επάνοδό της στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα