28 Μαρτίου 2024 / 9:40 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 9:40 μμ

Νέος τεχνικός της Σαουθάμπτον ο Πελεγκρίνο

από fimotro

Ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, ο οποίος ήταν υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Σαουθάμπτον αντικαθιστώντας τον Κλοντ Πιέλ.

Το όνομά του “έπαιξε” δυνατά για τον πάγκο του Ολυμπιακού πριν οι “ερυθρόλευκοι” προχωρήσουν στην πρόσληψη του Μπέσνικ Χάσι. Μάλιστα, στον Πειραιά περίμεναν καρτερικά τον Αργεντινό προπονητή μετά και την ανακοίνωση αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία της Αλαβές, αλλά ο “Φλάκο” δεν είχε αποφασίσει όπως φάνηκε.

“Φλέρταρε” με πολλές αγγλικές ομάδες και μάλλον εκεί ήταν το… πεπρωμένο του. Η Σαουθάμπτον ανακοίνωσε την Παρασκευή (23/6) ότι ο 45χρονος Αργεντινός τεχνικός θα είναι ο προπονητής της για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο “Φλάκο” ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός προπονητή σε Λίβερπουλ και Ίντερ, ενώ ως πρώτος τεχνικός κάθισε στους πάγκους των Βαλένθια, Εστουδιάντες, Ιντεπεντιέντε κι Αλαβές. Με την ομάδα της Βιτόρια έφθασε στον τελικό του Copa del Rey, αλλά έχασε από την Μπαρτσελόνα και δεν κατέκτησε το τρόπαιο.

Η Σαουθάμπτον τη σεζόν που τελείωσε πριν από λίγες ημέρες συγκέντρωσε 46 βαθμούς υπό την τεχνική ηγεσία του Κλοντ Πιέλ και κατετάγη όγδοη στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα