18 Απριλίου 2024 / 6:37 πμ
18 Απριλίου 2024 / 6:37 πμ

Βαρδινογιάννης και Μαρινάκης συμμαχούν και θα έχουν πλέον το 57,11% του Mega

από fimotro

Η απόκτηση του Δ.Ο.Λ. από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δημιουργεί νέα δεδομένα και στο MEGA CHANNEL, καθώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατέχει πλέον το 22,11% των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού και γίνεται ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχός του, μετά την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Κατόπιν αυτών, δημιουργείται για πρώτη φορά και μια ουσιαστική προοπτική για την εξυγίανση του MEGA, αλλά και για την αποδέσμευση των κεφαλαίων του που έχουν δεσμεύσει οι πιστώτριες τράπεζες.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το μετοχικό σχήμα του MEGA CHANNEL διαμορφώνεται ως εξής:

***Οικογένεια Βαρδινογιάννη 35%

***Βαγγέλης Μαρινάκης 22,11%

***Ιβάν Σαββίδης 19,63%

***Φώτης Μπόμπολας 13%

***Δημήτρης Κοπελούζος 4,5%

***Βίκτωρ Ρέστης 3,13%

Είναι προφανές οτι αν συμφωνήσουν σε μια στρατηγική συνεργασία οι δύο μεγαλύτερη μέτοχοι, αποκτούν τον απόλυτο έλεγχο του καναλιού, ανεξαρτήτως της στάσης που θα τηρήσουν όλοι οι υπόλοιποι.

Το μεγάλο ερωτηματικό, είναι τι θα πράξει τώρα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο του MEGA, αλλά μετά την είσοδο Μαρινάκη, αυτό δείχνει πλέον σχεδόν αδύνατον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα