18 Απριλίου 2024 / 11:01 μμ
18 Απριλίου 2024 / 11:01 μμ

Ο Μπακογιάννης για να τιμήσει τη μνήμη του παππού του, αναβάλλει τον γάμο του με την Κοσιώνη

από fimotro

Αναβάλλεται ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη, μετά τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο άνθρωπος που ταύτισε  τη ζωή του και την πολιτική του διαδρομή με τη σύγχρονη ιστορία του τόπου, έφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε ηλικία 99 ετών.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Happy Day», ο Κώστας Μπακογιάννης για να τιμήσει τη μνήμη του παππού του, αναβάλλει τον γάμο του με τη Σία Κοσιώνη που ήδη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
«Πρωί πρωί η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισαν να αναβάλλουν προσωρινά τον γάμο τους. Δεν έχουν ορίσει ημερομηνία εκ νέου, αλλά, πληροφορίες θέλουν μετά τις 40 μέρες του πένθους να σκέφτονται κάνουν την τελετή γιατί μετά θα είναι και πολύ προχωρημένη η εγκυμοσύνη της Σίας. Είναι ήδη στον πέμπτο μήνα. Η τελετή θα γινόταν στη Σαντορίνη και η δεξίωση στο σπίτι του κουμπάρου, Γιάννη Αλαφούζου. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Σία Κοσιώνη  και έχει δείξει να την εμπιστεύεται με τη στάση και τη συμπεριφορά του. Επειδή η τελετή και η δεξίωση ήταν για λίγους, ήταν εύκολο να ενημερωθούν για την αναβολή»,
ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με το ποίημα «Αν μπορείς…» του Βρετανού ποιητή Ράντυαρντ Κίπλινγκ, αποχαιρέτησε ο Κώστας Μπακογιάννης τον παππού του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. «Λες και γράφτηκε για σένα παππού», έγραψε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα