20 Απριλίου 2024 / 7:01 μμ
20 Απριλίου 2024 / 7:01 μμ

Η Realnews αυτής της Κυριακής

από fimotro

Με τίτλο: “ Ή παίρνω το χρέος ή φεύγει το ΔΝΤ ”,κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τι είπε ο Τσίπρας σε Μέρκελ και Μακρόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “εάν δεν βρεθεί λύση στο επόμενο Eurogroup το θέμα του ελληνικού χρέους θα τεθεί στη Σύνοδο Κορυφής της 22ας Ιουνίου”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ψάχνουν το μυστικό στη γειτονιά του Παπαδήμου. Η αντιτρομοκρατική ελέγχει όλες τις κάμερες γύρω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού στο Ψυχικό, καθώς εκτιμά ότι έχουν καταγράψει ύποπτες κινήσεις των τρομοκρατών.

– Νίκος Παππάς: “Στις 15 Ιουνίου θα έχουμε καθαρή λύση για το χρέος. Τίποτα λιγότερο από αυτό”.

– Μακάριος Λαζαρίδης, διευθυντής του γραφείου Τύπου Ν.Δ.: “Ευχόμαστε να φορέσει γραβάτα ο κ. Τσίπρας. Μην ξεχάσει όμως να είναι μαύρη, γιατί οι θυσίες που επιβάλλει δεν επιτρέπουν άλλο χρώμα”.

– Μάθιου Νίμιτς, Αμερικανός διπλωμάτης – μεσολαβητής του ΟΗΕ: “Κάθε συζήτηση για αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια είναι επικίνδυνη” – “Μια συμφωνία για τη συνταγματική ονομασία της ΠΓΔΜ θα είναι το κλειδί για να λυθούν πολλά προβλήματα”.

– 6 Έλληνες στο εδώλιο για το σκάνδαλο της Bayer. Κατηγορούνται για δωροδοκία 1.357 γιατρών και νοσηλευτών την περίοδο 2005 – 2008.

– Φράνσις Τάουνσεντ Φράγκου: Μια ομογενής στο τιμόνι του FBI;

– Θέλει να κάνει τον Σκορπιό μικρό Μονακό! Τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και η επίσκεψη – έκπληξη του άσου των γηπέδων Ρ. Φαλκάο στο νησί.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Ο λαός θέλει ηγεσία ενωμένη στις νέες δοκιμασίες του!”. Ο Χρ. Πασαλάρης σημειώνει: “Μετά και το συγκλονιστικό γεγονός της Πέμπτης σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου, ο λαός μας αξιώνει από την πολιτική ηγεσία να πάει ενωμένη στη μάχη της 15ης Ιουνίου. Ο λαός ζητάει από τους αρχηγούς να πάρουν μεγάλες αποφάσεις σε κοινή σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το κοινό μέτωπο της ηγεσίας είναι σήμερα απολύτως απαραίτητο για τα εθνικά θέματα καθώς ο απρόβλεπτος Ερντογάν σχεδιάζει την “άλωση” του Αιγαίου και της Θράκης μόλις ολοκληρώσει τους εξοπλισμούς του με τα τελειότερα αμερικανικά όπλα. Χωρίς όμως να λογαριάζει ότι Αιγαίο και Θράκη έχουν κοινά σύνορα με την Ευρώπη. Θα τα βάλει ο σουλτάνος με την “Ευρώπη”, όταν πίσω του αιωρείται η κρεμάλα που του στήνουν σιωπηρά οι αντίπαλοί του;”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Φοβούμαι ότι και στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου, πάλι Μάιο του 2016 θα έχουμε (όταν συμφωνήσαμε ότι συζήτηση για το χρέος θα έχουμε το 2018 – με το καλό). Συνεπώς το πρόβλημά μας είναι ο χρόνος, κάθε φορά που πάμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, πάμε δυο βήματα πίσω. Άλλοτε σε μήνες κι άλλοτε σε χρόνια…».

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Ετοιμάζουν την ερωτική φωλιά τους! Σχέδια συγκατοίκησης για Δ. Αλεξάνδρου – Ο. Φαρμάκη. Μετά από ενάμιση χρόνο που είναι ζευγάρι, ο λαμπερός παρουσιαστής και το εκθαμβωτικό μοντέλο αποφάσισαν να μείνουν πλέον μαζί.

– Αποκλειστικό: Το προσκλητήριο του γάμου της χρονιάς! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παντρεύονται στις 3 Ιουλίου και άρχισαν να καλούν όσους θέλουν δίπλα τους στην τόσο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους με ένα ιδιόχειρο προσκλητήριο.

– Νέος σύντροφος για την Ιωάννα. Η Ι. Σουλιώτη βρήκε το ιδανικό ταίρι στο πρόσωπο του μουσικού παραγωγού Μάκη Σούλη και μοιάζει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

– Ερωτευμένοι στις Μαλδίβες. Ο φακός της “R” απαθανάτισε τον άσο του Ολυμπιακού Καρίμ Ανσαριφάρντ με την Αλεξάνδρα – Σοφία Καλούλη στο ταξίδι που ονειρεύονταν να κάνουν από καιρό.

– Έξαλλη με τις φήμες χωρισμού. Οργισμένη είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να μην είναι πια ζευγάρι με τον Κώστα Πηλαδάκη.

– Νίκος Κουρής: “Έχω βρει από καιρό την πριγκίπισσά μου!”.

– Ισμήνη Νταφοπούλου – Διαμαντής Αγγελάκης: Ταξίδι του μέλιτος στο Σαν Φρανσίσκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα