29 Μαρτίου 2024 / 11:25 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 11:25 πμ

Κικίλιας: Αποτροπιασμός για την τρομοκρατική επίθεση και λύπη για τα θύματα στο Μάντσεστερ

από fimotro

Τη λύπη του για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ εξέφρασε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Σκάι ο Βασίλης Κικίλιας. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τόνισε πως το κόμμα εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το τρομοκρατικό χτύπημα αλλά και τη βαθιά του λύπη για τα θύματα της επίθεσης. Ο κ. Κικίλιας εξέφρασε παράλληλα την αγωνία του για το πού οδεύουμε και ως Ευρώπη τονίζοντας πως «δυστυχώς είναι ένας άλλος κόσμος πλέον κι οι προκλήσεις είναι πολύ μεγάλες, στις οποίες πρέπει να δώσουμε απαντήσεις».
Όπως είπε, τόσο στο ευρωπαϊκό πεδίο όσο και στο εσωτερικό και στα θέματα ασφάλειας ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ξεκάθαρος επισημαίνοντας πως «ο νόμος και η τάξη, δηλαδή η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, η αίσθηση ότι μπορώ να πάω το παιδί μου, στην παιδική χαρά, στο βρεφονηπιακό σταθμό, και να κυκλοφορήσω ελεύθερος, στο κέντρο της πόλης, θα πρέπει να είναι δεδομένο όχι, ζητούμενο σε μια Δημοκρατία. Είναι δέσμευσή μας» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα